Jump to content

napad nozem - policija nemocna


Alexandria

Preporučene objave

molim vas savjet!! jucer smo decko i ja imali incident sa nadobudnim mladicem. naime,trudnica sam i mladic me napao bez ikakvog pravog povoda,poceo mi prijetiti da ce me zaklati i u jednom trenutku me gurnio nakon cega sam pala. nakon toga je udario moga decka koji me pokusao obraniti i u medjuvremenu je izvadio na njega noz. poceo je mahati prema njemu (mom decku),nakon cega je ovaj poceo bjezati. zvali smo policiju,a on je pobjegao kuci i bacio noz. sva sreca pa ga je policija pronasla (noz) nakon par sati. otisli smo na policiju i digli prijavu protiv njega. jutros je mladic napisao jako ruzan i neistinit status o nama dvoje i ja sam ponovno otisla na policiju i digla prijavu i o ravnopravnosti spolova (savjetovali su me da jedino to mogu napraviti). e sada,veliki problem nastaje u tome sto je on seoski ''mangup'' koji ima sigurno 50ak prijava od remecenja javnog reda i mira pa sve do pljacki,ali NIKADA NE BUDE KAZNJEN!! na prvom sudskom rocistu se ne pojavi,na drugom isto tako,kada dodje policija i odvede ga,on dobije UVJETNU za sve sto radi! hoda kao narodni heroj i maltretira sve oko sebe. godinama je poznat policiji. ne bira vrijeme ni mjesto. niti nacin. vodi se kao ''bolesna osoba'' i narkoman. policija kaze da je nemocna,jer sve ostaje na sudu. da li ce ga osuditi ili ne! slabog je imovinskog stanja,tako da ga nitko ne stiti. MOLIM VAS,KOME DA SE ZALIM DA SE NESTO NAPRAVI PO PITANJU NJEGA?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako policija ne želi postupiti kako treba, onda liljepo otiđite do Općinskog državnog odvjetništva i podnesite kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje, i vi i vaš mladić.

 

Obzirom se prijetilo više ljudi, ovo djelo progoni se po službenoj dužnosti, a kako ovaj seoski "biser" ima i uvjetnih osuda, možda će ga sada konačno poslati malo na hlađenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jeste, ali ponekad se pojedinci znaju "zaigrati", pa sami kvalificirati djelo (bez provjere), i onda se znadu desiti velike greške.

 

Osobno sam vidio slučaj u kojem su "plavi dečki" zarezivanje grkljana nožem okvalificirali kao oštećenje tuđe stvari, i to samo zato jer su pritom oštećenome ujedno i razbili auto. To što su ga faktički pokušali ubiti nije bilo bitno, jelte?

 

Tako da je najgora moguća stvar da se netko ide "igrati" DO-a, pa i suca, u konačnici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija