Jump to content

Osiguranje ne zeli isplatiti stetu


Zmuj

Preporučene objave

Postovani,

Prije tri tjedna me zena napucala na parkingu. Moj auto je bio parkiran, a ona je isla unzad. Cijeli branik se pomaknuo ulijevo, udubljen je i ogreban. Ona na svom autu ima jednu ogrebotinicu. Napravili smo europsko izvjesce i ja sam njenu policu nosila u osiguranje da si s nje naplatim stetu. Medutim, doticno osig odbija isplatiti stetu jer sam ja prije par god vec prijavljivala stetu na tom istom mjestu. Sada oni tvrde da je steta od prije. Sto da ja sada radim?? Oni cak traze moju knjizicu vozila ( koja je u banci jer sam pod kreditom) i raznorazne razloge. Steta je velika, treba novi branik i parking senzori su osteceni s oni meni priznaju samo pola lakiranja. Pomozite! Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Medutim, doticno osig odbija isplatiti stetu jer sam ja prije par god vec prijavljivala stetu na tom istom mjestu. Sada oni tvrde da je steta od prije.

 

I kako ste s tom štetom 'od prije par godina' registrirala vozilo?

 

 

Sto da ja sada radim?? Oni cak traze moju knjizicu vozila ( koja je u banci jer sam pod kreditom) i raznorazne razloge. Steta je velika, treba novi branik i parking senzori su osteceni s oni meni priznaju samo pola lakiranja.

 

To su njihove poznate metode.

Pročitajte druge objave ovdje na tu tematiku, sve je već objašnjeno.

 

ps

Sama činjenica da si 'ipak spremni platiti pola lakiranja'... zar bi ikoji osiguravatelj tako nešto nudio da misli da je šteta stara par godina?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nevjerojatno ali istinito, prije par godina me isto netko ogrebao autom dok je izlazio iz parkinga i pobjegao. Tada sam imala kasko. Ali mi je ponuda bila premala da izgubim bonus pa ju nisam prihvatila. Sad se oni toga drze ko pijan plota. Na tehnickom ne gledaju ogrebotine. Al sad sumnjam da ce me pustiti sa udubljenjem i tolikim ostecenjem. Stvar je u tome da autu, koji me udario, nije apsolutno nista. I to je njima dosta za nepriznanje stete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija