Jump to content

Gdje se može žaliti na rad pravnika u centrima za soc rad i ima li to učinka?


anonimno

Preporučene objave

Naime, čekam već dva i pol (?!) mjeseca rješenje od pravnice u Centru za soc rad, a ona uredno već dva puta piše pogrešno, da bismo joj na kraju dogovorili da joj javni bilježnik pošalje PRIMJERAK onoga što treba napisati, i ona sada opet (iako je rekla da je sve to u redu i da će to prepisati) odugovlači - ne javlja se na telefon, ili je "nema u uredu". Dobro, koliki je rok za strpljenje i što se smatra normalnom inertnošću državnih službenika koje plaćamo?

Inače, ne bismo se bunili da se nismo raspitali o toj pravnici i čini se da joj je nerad uobičajeni modus operandi.

Nemojte, molim vas, krenuti s onom "tako je to ovdje" i slično. Gdje da čovjek to prijavi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sukladno zakonu o socijalnoj skrbi svaki Centar za socijalnu skrb ima svog ravnatelja i ukoliko niste zadovoljni radom nekog djelatnika uputite pritužbu s obrazloženjem ravnatelju koji je dužan provesti interni nadzor nad radom djelatnika na kojeg imate zamjerki. Upućujem isto na Zakon o socijalnoj skrbi radi Vaše informacije da imate bolji uvid što Vam je činiti ukoliko se i ravnatelj ogluši na Vaše zahtjeve. Ne znam o čemu je riječ u Vašem slučaju, ali ako su Vaše pritužbe na rad djelatnice osnovane i argumentirane možete poduzeti određene mjere sukladno zakonu i pravilniku o radu centra. Prethodno bi ipak bilo preporučljivo prosurfati internetom i potražiti sve što je moguće vezano za spomenute zakone. Pozdrav, V.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazneno djelo 339 .

Nesavjestan rad u službi.

 

tata dva sina.

i ja sam podnosio prijave pa smo vrte papire i ignoriraru jer ih stiti ODO i nadlezno ministartsvo.

 

Kaznena prijava ,zna se kad se trebaju donijeti rješenja.

ja sam rjesenje o zabrani kontakta cekao 5 mjeseci a vec je krenuo sudski postupak rastave nakon zavrsetka posredovanja, a da ne pricam kako zalbu nisu prosljedili ili kako sam nasao u spisu krivotvorenu lijecnicku dokumentaciju i nakon tri godine evo sad je prijava na Uskoku.

 

ovi savjeti su sve prica za mali djecu....

nemate se tkome požaliti niti kao starnka mozete pokrenuti postupak za Upravno inspekcijski nadzor dok oni zavrte papire sa ocitovanjima proci ce 6 mjeseci. bez rezultata

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Štovani,

 

Da se imate kome žaliti dokazali ste eto, Vašim postupkom, nakon niza bezuspješnih pokušaja za ostvarivanjem pravde. Međutim, mišljenja sam da se pri povredi bilo kojeg prava oštećena stranka redom mora obratiti na sve one instance koje joj zakon dozvoljava i da ne propusti ništa od ponuđenog. Pozdrav, V.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija