Jump to content

Prometni prekršaj


anonimno

Preporučene objave

Kako sastaviti prigovor ili žalbu, budući da sam dobio kaznu za nepropisno parkiranje. Budući da sam se zaustavio na autobusnoj stanici radi prijavljivanja ispita na faksu i nije me bilo svega 10 minuta pri povratku policajac je pisao kaznu i dao mi uplatnicu od 400 kn. Buduci da sam taman platio faks nemam primanja. o sam mislo napisat i da mi daju neki dobrotvorni rad jel da nisam u stanju platit. Problem je u tome ako mi mozete malo pomoc to sročit :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

.nije baš za ništa, čovjek ti dobro kaže, imaš tu sreću da nam je sudstvo u banani, pa možeš, na neku foru, izbječi plačanje kazne ( zastara, bla bla), ali isto tako mislim da bi te trebalo opalit po džepu, pa da ne parkiraš više na autobusnom stajalištu,......naime ja živim (i vozim)u većem gradu i jasno mi je kakav problem u jednom trenutku može izazvati tako parkirani automobil ( i lud sam od toga, jer je to svakodnevni problem )......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pazi da prigovor bude u roku i na njemu napiši sve što si ovdje napisao, dobro su ti ljudi rekli, i na kraju se potpiši. prigovor podnosiš policijskoj upravi koja je prekršajni nalog izdala, ali ga naslovljavaš na prekršajni sud koji je nadležan za to područje. A dovoljno je samo i da odeš u policijsku postaju i predaš prigovor usmeno na zapisnik, i tamo ne moraš navodi detaljne razloge.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija