Jump to content

Grad želi napraviti ulicu


Luka639

Preporučene objave

Poštovanje

 

Situacija je kritična po mene jer sam mlad postao vlasnik zemljišta od 507 m2 u ovoj ,neizvjesnoj situaciji.

Dakle,stvar teče ovako

Grad u suradnji sa županijskim cestama planira napraviti ulicu neposredno uz blok kuća da bi se stvorio pristupni put za pet kuća bez puta.

To izgleda ovako,s lijeve strane u smjeru sjever-jug izgrađeno je šest kuća,moja je prvi gledano s juga i imam put koji vodi na drugu ulicu,s desne strane 'bloka' tog područja je pet kuća,a dakle između mog bloka i tog drugog je neizgrađeno područje,oko 1500 m2 i tu grad želi napraviti ulicu kojom će kuće iznad dobiti put autom.Unutar tih 1500 m2 nalazi se i moja čestica od 507,3 m2,i po planu put bi prilazio i kroz moju zemlju,i rascjepao to na dvije čestuce,tkđ,pobunili su se i vlasnici okolnih čestica i ne žele da put prolazi prilikom njihovih zemalja.Grad je uporan i poziva nas sutra sve na sastanak o obeštećivanju ,što dalje i kome i kako uložit žalbu i usprotivit se kontra namjerama Grada i Županijskih cesta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Unutar tih 1500 m2 nalazi se i moja čestica od 507,3 m2,i po planu put bi prilazio i kroz moju zemlju,i rascjepao to na dvije čestuce,tkđ,pobunili su se i vlasnici okolnih čestica i ne žele da put prolazi prilikom njihovih zemalja.Grad je uporan i poziva nas sutra sve na sastanak o obeštećivanju ,što dalje i kome i kako uložit žalbu i usprotivit se kontra namjerama Grada i Županijskih cesta?

 

Dakle, put bi podjelio česticu (vašu i druge) na dva dijela koja nisu dovoljno velika da budu građevinske čestice?

U tom slučaju vi zajedno morate zahtjevati da vam se isplati po zakonu tržna vrijednost ne samo za put nego i za preostale djelove čestice koji postaju neupotrebljivi. Tražite da se odredi sudski vještak za procjenu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija