Jump to content

mirovina


nnikka

Preporučene objave

Vas slucaj ste pokrenuli-prezentirali kroz par tema u zadnje dvije godine i imate oprecnih podataka na jednom mjestu pisete da imate ukupno 18 god. pa 22 god. staza a na trecem 24 god. staza, a starosti 43 godine.

 

Vezano na vase zadnje pitanje, skola vas nemoze umiroviti, sa 43 godine zivota i ... god. staza (24 god.), nemozete ici niti u prijevremenu mirovinu (uvijet za prijevremenu mirovinu (po prijelaznom periodu) za zene u 2016 god. je 56 god. i 6 mjeseci starosti te 31 god i 6 mjeseci mirovinskog staza).

Sada jedino sto mozete je eventualno pokrenuti postupak za dobivanje invalidske mirovine, zato otidjite kod svog lijecnika opce prakse i porazgovarajte o tome, sve inicijative u vezi zahtjeva prema invalidskoj komisiji upravo pokrece vas izabrani doktor opce prakse.

 

Ako vam je toliko tesko i zelite otici iz skole onda jedino preko instituta "osobno uvjetovanog otkaza", jer u tom slucaju zadrzavate sva prava na burzi i imate pravo na otpremninu, o tome se morate dogovoriti sa poslodavcem.

Oko ovoga informaciju ste dobili na ovoj temi:

http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/88556-osobno-uvjetovani-otkaz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija