Jump to content

katastar hr


anonimno

Preporučene objave

Na osnovu upute ušla sam u bazu podataka. <pregledom ZK odjela odabrala sam Općinski sud, zatim naziv k.o. kako mi piše u vl.listu, ukucala sam broj čestice i kliknula na "traži". Odgovor sledi: "čestica nije pronađena". Što sada raditi? Napisala sam otvorivši novu temu na Forumu da sam prije 30 dana redovno dobijala podatak o stanju. I naznačena je bila čestica kao i moje vlasništvo nad njom. Pošto sam prije izvesnog perioda tražila da mi točno iskažu površinu pod kućom kako je ucrtana u presliku katastarskog plana. Naime, u vlastovnici mi je stojala ukupna površina kako kuće, tako i dvora. Ah, kakvo iznenađenje sam doživjela kada sam ugledala na ekranu da moja čestica nije pronađena. Gdje li je nestala????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Opet ista situacija. Čestica nije pronađena. Napisala sam otvarajući na Forumu novu temu da sam prije 30 dana najredovnije dobijala podatak o stanju. Šta se sada dogadja? Prije izvesnog perioda poslala sam e-mail-om poruku da želim saznati zašto mi u vlastovnici nije iskazana površina kuće kada je već ucrtana u presliku plana. Naime, u vlasničkom listu stoji da ta čestica (kuća i dvor) imaju tu i tu površinu. A ja želim da to bude posebno kada je već ucrtano. Zna li netko što sada treba preduzeti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako ste prije dobivali podatak za određenu česticu, a sada više ne, znači da je k.č. u međuvremenu spojena s nekom drugom ili podijeljena na dvije ili više njih, a u svakom slučaju da je zemljište "promijenilo broj". ako je zemljište u vašem vlasništvu, teško da se to dogodilo bez vašeg sudjelovanja, jer na parcelacijskom elaboratu mora stajati potpis vlasnika.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija