Dondo objavljeno: 31. ožujak 2017. objavljeno: 31. ožujak 2017. Pozdrav, Dužan sam Dinersu 10000 kn. Pokrenuli su ovrhu i u neprekidnoj sam blokadi 2 godine. Plaća mi je tolika da većinom ništa ne sjeda na tekući račun, nego sve na zaštićeni. Nemam nekretnine ni pokretnine. Da li mogu zatražiti odblokiravanje računa? Da li Diners onda može ponovno pokrenuti ovrhu po tekućem računu iako opet neće ništa dobivati? Hvala Lijep pozdrav Citiraj
drot13 odgovoreno: 31. ožujak 2017. odgovoreno: 31. ožujak 2017. Ne, neće ti odblokirati račun sve dok Diners ne odustane od ovrhe, a oni to neće napraviti. U FINA-i su zabilježeni i to je to, nema brisanja. Ako su ti oni jedini koji te ovršuju, isplati se probati dogovoriti da otplatiš dug u komadu, jer tako imaju običaj otpisati kamate i troškove (barem neki dio), pa da si oslobodiš račun. Dondo 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.