Jump to content

Zajedničko dvorište stambene zgrade - korištenje


zeconfire

Preporučene objave

Pozdrav, situacija je sljedeća. Radi se o višestambenoj zgradi sa 60 stanova i jednim poslovnim prostorom u podrumu koji ima vanjsku teresu ( legalizirano 40m2 više nego je stvarni vlasnik ), i u kojem se sprema otvaranje kafića ( dobiveni MTU ). Kako je dvorište zgrade malo veće i sastoji se od velikog parkirališta sa rampom , zelene površine, igrališta, sjenice i roštilja ) ono je prije 4 godine ograđeno zbog sigurnosti djece i stanara itd... Vlasnik poslovnog prostora je već tužio neke suvlasnike zbog gubitka profita ( da ne može otvoriti kafić dok postoji ograda na kojoj su dvoja vrata ).

Zanima me kako se gleda na korištenje zajedničkog dvorišta, jer gosti kafića ne mogu doći do kafića bez da prolaze zajedničkim dvorištem ( zgrada je na sredini posjeda ),

vjerojatno će koristiti i igralište i sjenicu, vjerojatno i uništiti ( nije njihovo, ne plaćaju popravak ) i vjerojatno moja djeca neće moći koristiti igralište ni dvorište pa me zanima kako mi ostali suvlasnici možemo ograničiti to korištenje našeg zajedničkog dvorišta. Stanova je 60, stanara oko 200, a toliko bi ( i više ) sigurno dnevno bilo posjetioca kafića.

 

Hvala unaprijed na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija