tomy07 objavljeno: 4. svibanj 2017. Dijeli objavljeno: 4. svibanj 2017. Pozdrav Zanimaju me sljedece stavke vezano za jedan ugostiteljski objekt. 1. Dali je moguce imati pusacki prostor na katu koji nije ograden od prizemlja a ima sve ukupno cca 100m2? 2. Dali je moguce kupiti u konzumu sir margarin kruh i sunku i napraviti sendvice koje prodajes gostima bez ikakve etikete? 3. Gdje prijaviti prljavo stanje sanka posebice u dijelu gdje se drzi voce i kroasani? 4. Takoder gdje prijaviti kada znas da vecinsko osoblje nema sanitarnu? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 5. svibanj 2017. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2017. Odgovor na sva pitanja - sanitarnoj inspekciji Ministarstva zdravstva, područna jedinica u Vašem gradu ili županiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.