Jump to content

Stabla uz među 2


coffee

Preporučene objave

Poštovani,

Imam dugogodišnji problem sa susjedovim stablima koja su visoka petnaestak metara, a debla su im udaljena cca pola metra od međe. Već sam vas molio za savjet, ali nažalost do sada nisam uspio riješiti problem. Prije nego li dozvolim noćnim klimatskim promjenama utjecaj na ta stabla, zanima me slijedeće.

Znam da mi dio grana koje se nalaze unutar našeg terena, korijenja, smole i smeća s tih stabala, iako ih nisam želio niti posadio, nažalost pripada. Moje pitanje je slijedeće. Kada nema vjetra dio njih ima vrh koji se nalazi iznad našeg terena cca metar od vrha, međutim kada zapuše jak vjetar to je cca četiri do pet metara i tada nam izrazito ugrožavaju imovinu. Pretpostavljam da taj dio tada pripada nama, a ne više susjedu. Naravno, neću zvati ljude da režu stabla po nevremenu, pa me zanima imam li pravo skratiti stablo u toj mjeri i kako dokazati da je odrezan dio stabla koji je bio iznad našeg terena.

Lijep pozdrav

Coffee

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija