Jump to content

Ovo još niste čuli!!!


anonimno

Preporučene objave

U mojoj ulici s jedne strane se naplaćuje parking, a s moje strane gdje živim i imam kolni ulaz ne.

Uglavnom, ovaj što naplaćuje parkig me izgleda mrzi pa mi je stavio kaznu od 100,00 kn, a ja bio parkiran na mom parkingu s moje strane ulice gdje se ne naplaćuje.

Kako da se obranim na sudu ako dođe ovrha jer ja to ne namjeravam platiti? Ili kako će on dokazati da sam ja bio parkiran na parkingu gdje se plaća a nisam?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čovječe dragi, pa sud je pun kazni za parking, kazni za šverc u Zetu. Kaj si skrivill pa te frka? Kako ti mogu dokazati da si bio na krivoj strani , ak nisi?Ti znaš gdje si bil, a onaj tko te kontrolira ima sto auta dnevno, kako on zna?

I kaj bi te mrzil! Možda si fulal dan i bil krivo parkiran? Sve to nije bitno,ak si u pravu pobijedil buš. Pravda je na našoj strani! Šala mala, ali ....Tvoja riječ protiv njegove! Nemre mene netko okrivit za nekaj kaj nisam napravil, oko bi mu skopal!Ak sam kriv, šutim i platim i kažem pardonček!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa nije baš njegova riječ protiv njihove... Radi se o zakonskim presumpcijama, Rješenje o platnom nalogu na temelju vjerodostojne isprave koja je u ovom slučaju izvod iz poslovnih knjiga, a tuženik, ovršenik mora dokazati da nije u opet ovom slučaju bio parkiran na tom mjestu, znači, teret dokazivanja je na strani tuženika... i tako dalje.. Najbolje pa i jedino rješenje je prigovor u slučaju Ovršnog rješenja, rasprava na kojoj se treba pozvati na ZOO.. o ugovornoj kazni koja nije dozvoljena u novčanim činidbama... bla,bla... zavisi i koji sudac će donositi presudu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija