Jump to content

prigovor na telefonski račun


anonimno

Preporučene objave

ovako... vip sam pretplatnik i dobio sam račun za prošli mjesec preko tisuću kuna. do sada mi je najveća potrošnja bila 300 kn. ništa ne bi bilo sporno da na tom računu 666 kn otpada na gprs, tj na ispisu mi piše da sam se 3.10 spojio na internet ujutro (ne piše koliko sam vremena bio) i da mi je tada skinuto na mob oko 15 000 kbit, što košta oko 666 kn. e sad... ja inače pišem sve što obavljam preko mobitela i na taj datum se nisam spajao preko gprs-a, te sam ih zvao i žalio se i tražio da mi kažu šta sam ja tada skinuo s neta, na što su oni samo odgovorili da kod njih tako stanje stoji i da tu nemogu ništa. mene zanima kako se mogu žaliti na taj iznos (njima) i kakve su mi šanse da se to riješi u moju korist

 

molim nekoga za odgovor - hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imao sam isti problem prošli mjesec kao i ti, reklamirao sam to, nakon par dana javila mi se neka žena iz njihove službe za pritužbe i pokušala mi objasniti da je to prijenos podataka. Imao sam osjećaj da pojma nema što priča, a vjerojatno nije ni imala jer sam otvorio dvije stranice na internetu i bio tamo cca par minuta i za to sam kao dobio račun od 70 i kusur kuna pod taj famozni GPRS. Platio sam račun, jer mi se nije dalo dalje komplicirati.

 

Inače navodno nemaju ni oni pojma koliko, kako po kojoj cijeni i ostalo. Da me tuže recimo, zaista ne znam kako bi objasnili to u tužbenom zahtjevu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

mozete uloziti pismeni podnesak-prigovor urucen telecom-u a potom cekati odgovor, ukoliko oni ne uvaze tj ne skinu vam sa racuna, vjerovatno ce vas uputiti drugostepenoj komisiju kojoj cete vi pnovo uputiti zalbu, ako i oni odbiju idete na utvrdjujuću tužbu sudu!

pozdrav

upravo radim na jednom takvom slucaju!

i prvi mi je put:)

nadam se uspjehu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija