Jump to content

Remećenja reda i mira


Čovjek2

Preporučene objave

Ne znam kako bi nazvao uopće temu i dali je dobar podforum, ali radi se o sljedećem ima grupica dečkiju od 18-25g koji noću dolaze kod zgrade sa zadnje strane puštaju muziku, pričaju glasno, smiju se dođu oko 1,2 ujutro Jel ima neki način da se to spriječi? Roditelji su ih molili da se smire, zvana je i policija bila i ajde odu onda nakon što ih policija rastjera,ali se opet vrate kasnije ili drugu noć i opet ista priča bude.

2. Ista ta skupina zna nekad divljat po kvartu, brze vožnje, "Paljenje guma",  ne poštuje propise kad se izlazi iz ulice u kojoj ja živim ima znak stop,ali oni ko muhe bez glave uopće ni ne uspore par puta su "izletili" i skoro izazvali prometnu. Viđo sam i u gradu par puta dok sam radio noćne kao taksita, znali su bit u gradu, ali napravili previše prekšaja, prolazi kroz crveno bez kočenja,mjenjanje traka u križanju prestrojavanje preko pune linije. Mislim zpamtio sam tablice i auto bio i poslje je taj auto dolazio iza zgrade i događalo se to što je  navedeno gore. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija