Jump to content

Putni troškovi


Nada222

Preporučene objave

Molim pomoc i savjet vezano za putne troškove.

Situacija je da radim vec 7 god.kod svog poslodavca uz jedan prekid na samom pocetku. Na neodređeno sam prijavljena od 24.3.2017 prije toga sam ugovor potpisivala svaki mjesec 3 god.

Radim u poslovnici u jednom manjem gradu koju su sada zatvorili i traze od mene da idem raditi u drugi grad udaljen 45km ali bez putnog troška. Placa minimalac. Ja sam trenutno na go i nisam dobila nikakav aneks ugovora niti prekid ugovora. Dan prije nego su zatvorili poslovnicu su mi rekli zatvaraju i to je to. Nikakav otkazni rok, nista. Nista osim odluke o go nisam potpisala, poslovnica zatvorena i sta nakon go? Znaci po njihovom ostajem radit samo u frugom gradu iako sam rekla da nemogu putovati jer mi putni trosak iznosi oko 1000kn (preko 45km) a oni nece platiti taj trosak. Neznam sta trebam? Ocito zele da ja sama dam otkaz da nemaju nikakve obaveze isplate. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po mom mišljenju, trebali biste pisati zahtjev za zaštitu prava protiv odluke poslodavca o zatvaranju poslovnice i premještaju na rad u drugo mjesto, iako se ne radi o pisanoj odluci, no u pravu ste, doveli su Vas pred gotov čin, jer ako se nekoliko dana ne pojavite na poslu, dobit ćete, iz opravdanog razloga, izvanredni otkaz ili redovni otkaz zbog skrivljenog ponašanja. Bojim se da ćete teško uspjeti da Vam poslodavac izađe u susret i da Vam uruči redovni otkaz iz gospodarskih razloga, jer bi tada imao obvezu na isplatu otpremnine, ali i Vi biste imali pravo na naknadu s biroa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija