anonimno objavljeno: 14. studeni 2006. objavljeno: 14. studeni 2006. http://mrav.ffzg.hr/zanimanja/upitnik/upitnik.htm Jes or No Citiraj
anonimno odgovoreno: 14. studeni 2006. Autor odgovoreno: 14. studeni 2006. Yes Politolozi Diplomati Učitelji u osnovnim školama Stručnjaci za odnose s javnošću Kustosi muzeja Pravnici Etnolozi Povjesničari Tajnice Povjesničari umjetnosti Filolozi (jezikoslovci) Inspektori Glumci, režiseri i producenti Pedagozi Novinari : Citiraj
anonimno odgovoreno: 14. studeni 2006. Autor odgovoreno: 14. studeni 2006. Yepp,same here Etnolozi Politolozi Novinari Turistički vodiči i pratioci Pravnici Diplomati Povjesničari Urednici Sociolozi Stručnjaci za odnose s javnošću Učitelji u osnovnim školama Glumci, režiseri i producenti Psiholozi Inspektori Povjesničari umjetnosti Citiraj
anonimno odgovoreno: 14. studeni 2006. Autor odgovoreno: 14. studeni 2006. Novinari Etnolozi Urednici Povjesničari umjetnosti Glumci, režiseri i producenti Pravnici Stručnjaci za odnose s javnošću Diplomati Politolozi Tajnice Inspektori Srednjoškolski profesori Učitelji u osnovnim školama Citiraj
anonimno odgovoreno: 14. studeni 2006. Autor odgovoreno: 14. studeni 2006. e pa ja sam totalno fulala Novinari Glumci, režiseri i producenti Povjesničari umjetnosti Arhitekti Kustosi muzeja Urednici Glazbenici Odgojitelji predškolske djece Montažeri umjetnička dušica nije mi ni trebao upinik da mi otkrije nešto što već i sama znam, al kak je tak je.... još malo bavljenja pravom, a onda odoh ja u muzičare :lol3: Citiraj
anonimno odgovoreno: 14. studeni 2006. Autor odgovoreno: 14. studeni 2006. * Farmaceuti * Diplomati * Urbanisti * Etnolozi * Fizioterapeuti * Znanstvenici i istraživači * Biolozi Hm, sve pomalo, ali nigdje prava.. šmrc.. Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor odgovoreno: 19. studeni 2006. Etnolozi Pravnici Politolozi Inspektori Stručnjaci za odnose s javnošću Novinari Tajnice Sociolozi Diplomati Povjesničari umjetnosti Ravnatelji zdravstvenih ustanova Psiholozi Propagandisti Turistički vodiči i pratioci Urednici Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor odgovoreno: 19. studeni 2006. moj EGO bi se mogao najbolje producirati u sljedećim proffesijama: Pravnici Politolozi Inspektori Etnolozi Diplomati Sociolozi Stručnjaci za odnose s javnošću Psiholozi StruŸnjaci za organizaciju rada Ravnatelji zdravstvenih ustanova Tajnice Propagandisti Ekonomisti Financijski rukovodioci Povjesničari umjetnosti Novinari Turistički vodiči i pratioci Puno talenta a voljni moment mlitav Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor odgovoreno: 19. studeni 2006. Etnolozi Pravnici Politolozi Inspektori Tajnice Stručnjaci za odnose s javnošću Novinari Povjesničari Turistički vodiči i pratioci Sociolozi Povjesničari umjetnosti Kustosi muzeja Diplomati Propagandisti Urednici Psiholozi Citiraj
anonimno odgovoreno: 19. studeni 2006. Autor odgovoreno: 19. studeni 2006. Kontrolori letenja Farmaceuti Liječnici Medicinske sestre Učitelji u osnovnim školama StruŸnjaci za organizaciju rada Financijski rukovodioci Tajnice Inženjeri zaštite na radu Znala sam da sam trebala upisat medicinu. Šta ću sad?! :bonk: Citiraj
anonimno odgovoreno: 20. studeni 2006. Autor odgovoreno: 20. studeni 2006. Politolozi Etnolozi Inspektori Stručnjaci za odnose s javnošću Tajnice Pravnici Sociolozi Diplomati Propagandisti Ekonomisti Psiholozi StruŸnjaci za organizaciju rada Povjesničari umjetnosti Novinari Ravnatelji zdravstvenih ustanova Citiraj
anonimno odgovoreno: 21. studeni 2006. Autor odgovoreno: 21. studeni 2006. Sociolozi Etnolozi Inspektori Tajnice Politolozi Stručnjaci za odnose s javnošću Propagandisti Ekonomisti StruŸnjaci za organizaciju rada Istražvači i analitičari tržišta Povjesničari Pravnici Novinari Recepcionari Citiraj
anonimno odgovoreno: 21. studeni 2006. Autor odgovoreno: 21. studeni 2006. Ima li tko zapisane odgovore na pitanja pa da i ja budem pravnik? Pozdrav od Liječnice Citiraj
NellyHexe odgovoreno: 6. prosinac 2006. odgovoreno: 6. prosinac 2006. Urbanisti Dizajneri Znanstvenici i istraživači StruŸnjaci za organizaciju rada Glumci, režiseri i producenti Povjesničari umjetnosti Urednici Srednjoškolski profesori Ravnatelji zdravstvenih ustanova Diplomati Tajnice :lol2: :lol2: Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.