Jump to content

ovrha na d.o.o - molim Hitan odgovor


anonimno

Preporučene objave

Dakle,

danas sam, kao d.O.o., dobio rješenje o ovrsi od javnog bilježnika zbog duga prema drugoj firmi. Napominjem da je dug stvaran i ništa oko visine duga nije sporno. Ja dug želim i hoću platiti te sam se u par navrata dogovarao sam tom firmom oko naplate i nisam izvršio jer nisam imao love, dakle više nije moguće sa njima pregovarati. Zanima me kako cijeli slučaj zavući još neko vrijeme (barem 15-20 dana) jer ću ja u tom vremenu dobiti sredstva da riješim dug, barem veći dio, a da mi oni ne sjednu na račun (jer nakon 8 dana postaje pravomoćno). Da li ići sa prigovorom (ako da, što u njemu navesti) ili nešto drugo???

 

Molim odgovore i zahvaljujem se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mozes izjaviti prigovor da prigovaraš osnovanosti prijedloga i onda se ovrha obustavlja i nastavlja kao po prigovoru protiv platnog naloga - parnica.

Stvar je u tome da ces na taj način odgoditi ovrhu ali ces nabiti troškove parnice. Ali ti u svakom slučaju kada ces imati novce mozes platiti bez obzira na parnicu.

Mozda ako se ipak s njima da razgovarati mogu zatraziti odgodu ovrhe jer je u tijeku mirno rjesenje ali i sam velis da to nije moguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija