Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
jEkob

Prekršaj - posjedovanje marihuane

Preporučene objave

Pozdrav!

Preksinoć je krim policija pretresanjem kod mene našla 3.6g marihuane. Bio sam u postaji , rekli su mi da se žalim i da kazna ide dolje na 2500 a od tog se plaća 2/3. Bio bi jako zahvalan ako bi mi netko tko je imao iskustva sa navedenim poslao predložak žalbe te mi potvrdio da je 8 radnih dana rok za žalbu sa kojom idem na sud ili je šaljem mailom. 

U žalbi planiram priznati uporabu, iako inace stvarno rijetko konzumiram. Iza mene je bio dosta stresan period, dao i otkaz. Trenutno nezaposlen.Takoder planiram navesti svoja mala neto primanja, ugovor za podstanarstvo, nikad prije u životu nikakav prekršaj nisam imao.. Valjda je budu spustili :D
Savjeti, sugestije su dobrodošli! :)

Hvala i lp!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Dakle prigovaram na nalog u cijelosti kako bi se mogao dodatno obraniti na sudu? Prigovor nosim u PP koja je izdala prekršajni nalog i uz to nosim preslike platnih lista i ugovora za stan? Jel rok od 8 dana rok od 8 radnih dana, ili 8 dana sve ukupno.

I također me zanima, po kojem članku kojeg zakona je prekršaj kažnjiv u ovom slucaju, jer ne znam šta da navedem u prigovoru. (

Hvala !

EDIT: Našao po kojem članku je prekršaj kažnjiv.

Uređeno od jEkob

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, u ovakvim situacijama je najbolje da te saslušaju na sudu da vide da nisi neki frik, a prigovor nosiš u PP koja ti je izdala nalog, a ako prigovaraš bez iznošenja obrane, onda ne prilažeš ništa nego ćeš to dati na sudu kada ćeš iznositi obranu. Da ti ne kompliciramo, rok je od 8 svih dana i nemoj čekati zadnji dan.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×