Jump to content

Lazirani dokumenti


SANJINR

Preporučene objave

Naime po saznanju da se bivsa odala uzivanju droga nakon razvoda pokrenuo sam postupak izmjene presude o skbnistvu.Dosao sam do podatka preko HZZO te je isto dva puta potvdilo ured drzavne uprave da se davno prije braka ista ljecila od ovisnosti(bila osigurana kao osoba nesposobna za samostalan zivot i rad-ovisnik).Na taj dokumet ona je dostavila potvrdu od ustanove u kojoj je bila ljecena da je nema u bazi podataka te ustanove te da se nije ljecila...vazno je napomenuti da joj u toj ustanovi radi majka dugi nis godina te da je sklona muljanju i zakulisnim igrama,pa me sada zanima ukoliko je njena majka uspjela izvesti nekako da joj kcer nije tamo zavedena,kome se obratiti da utvrde zasto se na hzzo i uredu drzavne uprave vodi kao osoba koje se ljecila ili bolje receno bila osigurana po osnovi 302 sto predhodno naveden status.Za dobiti zdrastveno osiguranje po toj osnovi mora se imati potvrda te iste ustanove u kojoj  majka radi te se ista mora prilagati na hzzo iured drz uprave sv 6 mj. Dali se obratiti dorhu da ispita istinitost njene potvrde ili ce to sud naloziti???

Dalje ukoliko se stvarno ustanovi da se nije ljecila(sto sumnjeam) jer nema bas mnogo ljudi koji su se izljecili bez terapije(i imam svjedoke tog vremena koji potvrdjuju njenu intravenoznu ovisnost) onda ostaje mogucnost da je njena majka pribaljala lazne potvrde o ovisnosti samo za svrhu ostvarivanja zdrasvenog osiguranja,sto poduzeti mu tom slucaju znaci opet falsificaranje dokumenata????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kaznenom prijavom policiji i/ili državnom odvjetništvu prijavite osnove sumnje na počinjenje kaznenog djela krivotvorenja službene isprave, priložite podatke HZZO i ureda državne uprave (mada ne znam kako biste došli do tih podataka, jer isti predstavljaju medicinsku tajnu), i da se utvrdi materijalna istina i je li bilo nepravilnosti. Ovo su situacije koje građanin ne može sam istraživati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija