Jump to content

100% opča nesposobnost


anonimno

Preporučene objave

Dajte molim Vas što se paničari i razglaba oko toga.Ja isto imam ranjavanje od 93 god. i od 1992.-2005.g. sam bio u vojsci pa što dobio sam profesionalnu. Najbolji su mi takvi,dobiju opću i sad svi smo pametni kolika mirovina i ostalo,a kad netko upita u svezi profesionalne ili bilo kojeg problema oko toga onda šutnja,što niste svi pametni na toj temi pa pomognete sa savjetima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja isto imam ranjavanje od 93 god. i od 1992.-2005.g. sam bio u vojsci pa što dobio sam profesionalnu.

 

ako je ovo istina, onda, da bi se sprijecilo da pored 40.000 ptsp bez ogrebotine onih 13.000 sa metkom na kraju jos i prodju losije, a rukovodeci se logicnom:

 

kvragu, valjda je veci stres kada te rani nego kada te ne rani!?

 

mislim da bi braniteljski zakon trebalo dopuniti odredbom kojom bi se, po uzoru na bivse logorase koji samom cinjenicom da su bili logorasi imaju 20% hrvi, automatizmom dodijeljivala opca nesposobnost svakome tko je ranjen, bez obzira na posljedice samog ranjavanja.

 

jer jos malo pa ce nam vrla psihijatrija u hrvata objasniti kako su ovi koji su zaradili metak u stvari super prosli u ratu i nemaju pojma kako su sretni u odnosu na one koji nisu ranjeni...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

nije dobito nego zasluženo i nisam ranjen 93 g kao ti nego 91g a stalno RVI od 93g, a ako trebaš kakav savjet postavi upit pa ćemo komentirat da ti se pomogne u tvom slučaju hvala.

 

Stvarno si da ne kažem čudan , po čemu bi tvoje ranjavanje 91. važilo i bilo vrijednije nego od kolege 93. Činjenica je da niti jedan niti drugi niste imali sreće. Ima ljudi koji su prošli gore od tebe a imaju lošiju mirovinu i zato se slobodno poklopi po ušima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija