Jump to content

o čemu se tu zapravo radi?


bembola

Preporučene objave

Mater mi je angažirala jednu splitsku odvjetnicu da je zastupa u procesu naslijeđivanja ...naime, rješenje je bilo na županijskom sudu jer se jedan od nasljednika žalio. Žalba je nakon par godina odbijena i svi nasljednici su potom dobili pravomoćna rješenja (s pečatom), osim moje matere. Njena sestra je preko svog odvjetnika u ZG dobila to rješenje, a materina odvjetnica u ST se pravda da su papiri u kutijama jer se sud seli i da zato nema pečata. Pa me zanima da li se tu u biti radi o aljkavosti dotične odvjetnice? Jer kako je moguće da ona u ZG dobije to rješenje, a ova u ST ne, a predmet je na ST sudu?!? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Nažalost ima i takvih odvjetnika. Tvoja mama može i sama otići do suda, tražiti ostavinski kancel, i moliti da joj provjere da li je rješenje dostavljeno njezinoj odvjetnici. Moguće je čak da će kopiju rješenja dobiti i sama na sudu. Ako je odvjetnici dostavljeno rješenje.... onda treba ozbiljno i s njom porazgovarati (eventualno otkazati punomoć). Nažalost to je jedini način provjere.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija