Jump to content

VAŽNA OBAVIJEST!


Zex

Preporučene objave

Zbog čestih zlouporaba prava na anonimnost te pod krinkom iste vrijeđanja, kako drugih korisnika, tako i raznih institucija, bili smo prisiljeni uvesti obaveznu registraciju za diskutante foruma Obiteljsko pravo.

 

Forumu Obiteljsko pravo će i dalje moći slobodno pristupati svi posjetitelji, kao i čitati sve objave u njemu napisane, bez obzira bili oni registrirani ili ne, no objave će od sad moći pisati samo registrirani korisnici. Nadamo se da ćemo time uvesti makar malo veću dozu odgovornosti u diskusiju o ovim ozbiljnim i osjetljivim temama.

 

Koristimo priliku da još jednom uputimo apel da je forum Obiteljsko pravo napravljen da bi se u njemu raspravljalo o pitanjima vezanima za praktičnu primjenu obiteljsko-pravne tematike, a ne za međusobne razmirice u muško-ženskim odnosima, proljevanje žuči prema pripadnicima suprotnog spola, ili istresanje vlastite gorčine prema životu.

 

Veselimo se svakoj normalnoj, pristojnoj i suvisloj komunikaciji koja je usmjerena k rješavanju problema, naspram njihovog produbljavanja.

 

Veselimo se da ćemo se u forumu Obiteljsko pravo i dalje družiti te razmjenjivati informacije i mišljenja.

 

Uredništvo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija