Jump to content

Opterečena mirovina putrm trajnih naloga


Smille

Preporučene objave

Ukoliko je mirovina opterečena velikom ratom kredita i plačanje potraživanja putem Dinersa pa me zanima ukoliko se vode neki sudski postupci te se izgube sporovi kako ide sistem naplate glede istih odnosno tko ima prioritet(plačanje kredita ide direkt sa mirovine kao i otvoreni trajni nalog Dinersa)???

Pošto ostane cca 500kn od iste kako se naplačuju potraživanja u slučaju gubitka sudskog spora-nema nikakvih drugih opcija jer osoba neposjeduje ništa na svoje ime kako bi se mogla ovršnim postupkom izuzeti i tim putem naplatiti???

 

 

Unaprijed hvala na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zakonski se ovrhom može plijeniti određeni iznos mjesečnog primanja te bi pravomočna ovrha koja bi došla na naplatu vaše plače čekala u redoslijedu naplate dok ne bi isplatili neki od kredita. No kako vam je savjetovao @dioničar ukoliko možete otplačujte koliko možete jer vam se i za vrijeme dok ovrha čeka u redoslijedu naplate obračunavaju zatezne kamate.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija