Jump to content

što nakon otkaza?


Lowrider

Preporučene objave

Pozdrav svima! Imam pitanje, pa ako netko ima kakva iskustva ili informacije - bit će mi drago...

Naime, supruga je ostala bez posla (recesija), a naravno, ima poveći iznos dozvoljenog "minusa" na tek. računu, a i nekoliko tisuća kn duga na gocard kartici zgbanke...zanima nas šta sad - minus nema šanse vratiti (nema otkuda), a navedenu kred. karticu još neko vrijeme može otplaćivati jer ima pravo na neku svoticu s biroa za zapošljavanje...Da li netko zna kakve će korake poduzeti navedena banka u svezi naplate dugovanja po minusu tek. računa? Ovrha ne "igra" jer supruga nema nikakva dobra na svoje ime, osim ako ima i nekih drugih načina....?? Thx!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam šta je ljudima, samo čitaju a ne žele komentirati, pa ne treba se sramiti, ljudi moji situacija je takva kakva je svi smo financijski sje.... i šta sad. Ali možemo pomoći drugima sa svojim savjetima pa molim ljepo pišite komentare.

 

A u vezi posta, to što supruga nema imovine neće spriječiti banku a niti nikoga drugog da pokrene ovrhu i da Vam nabija kamate do neba. A uvijek postoji i ovrha na pokretninama s kojom se ja borim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Prvo će joj smanjiti dozvoljeni minus čim vide da nema redovita primanja. Idu do te mjere da ti zapljene sva sredstva na tekućem računu, tako i naknadu sa burze. Zaba je mislim najgora od svih banaka, s njima nema nikakvog dogovora. :zao: I vrlo brzo idu na ovrhu. Imaju odvjetnicu koja je nekad radila kod njih i nakon par mjeseci dugovanja odmah pokreću ovrhu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija