Jump to content

molim savijet


annatanja

Preporučene objave

Molim pomoć ,neznam gdje ovo točno spada pa sam stavila ovdje...<br>Imam pitanje i molim savijet ako može.<br>Da li je moguče da naš zakon kaže da kao vlasnik nekretnine nemaš nikakvih prava kao vlasnik.<br>Moj muž je vlasnik kuće u kojoj u prizemlju živi njegova  majka s kojom nije u dobrim odnosima.Međutim danas je stigla njena kčerka koja živi u Vojvodini sa kojom ne razgovaramo godinama i ušla kod mame .Mi ne želimo da je ona tu , zvali smo policiju  a oni kažu da nema nikakvog krivičnog djela jer je ona došla u posijet rodbini i da oni tu nemogu ništa.Da li je moguće da kao vlasnik neznaš ko ti kad dolazi,koliko ostaje,trosi tvoju struju,vodu i sl i još je bezobrazan.Rekli smo im da ni majka nije prijavljena na našoj adresi a oni kažu da to nema veze da je nismo trebali pustit unutra i da pazimo sto radimo da ne završimo u zatvoru.Kao da smo mi znali da će doci.I sad neznamo niti koliko će ostati i nemoćni smo u svojoj kući kraj osobe s kojom ni ne razgovaramo.hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedno je vlasništvo, a drugo posjed. Koliko ja razumijem, iako je Vaš muž vlasnik, on vrši posjed zajedno sa svojom majkom koja mu je suposjednik. Ovdje smetanja suposjeda nema, jer je Vaša majka na dijelu nekretnine na kojem vrši suposjed, sa svojim dopuštenjem pustila svoju kćer u nekretninu. Po mom mišljenju, jedino ako njezina kćer ulazi u Vaš dio suposjeda, onda biste eventualno, eventualno možda imali osnove za tužbu za smetanje posjeda, ali kao ni policija, niti ja ne vidim da tu ima bilo kakvog kaznenog djela ili prekršaja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija