Jump to content

da li je moguće ukinuti zabranu prilaska?


JusticeFighter

Preporučene objave

Prije četiri mjeseca nevjenčana supruga i ja smo imali verbalni sukob, nakon čega sam ja na sudu dobio mjesec dana zabrane prilaska supruzi i 6 mjeseci uvjetne kazne.

Nakon isteka zabrane prilaska supruga i ja smo se pomirili, ne živimo zajedno, ali družimo se, imamo dijete od godinu i pol zajedno, volimo biti skupa.

No, prije nekoliko dana policija mi je donijela još jednu zabranu pristupa, još mjesec dana! u papiru piše da je to presuda prekršajnog suda od 06.09.2017., niti ja niti supruga neznamo za taj sud, niti zašto su izdali još jednu zabranu prilaska, i to nakon toliko mjeseci. 

Policija, naravno, nema pojma o ničemu, pa me zanima može li mi itko od Vas pomoći: da li supruga može, i gdje, tražiti ukidanje zabrane prilaska?

 

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije svega si provjerite na sudu otkuda sada ta zabrana (očito iz prekršajnog postupka).

Glede upita, mišljenja sam da to nije moguće, jer sud nije nečiji "servis" (bez uvrede) kojeg možete aktivirati, a kasnije se onda kajati zbog toga. No, da stvari ne ispadnu tako crne, realno osim vaše supruge, ne vidim tko bi vas imao razloga prijaviti za kršenje, osim ako imate "dušebrižnike", pa status quo može i dalje trajati. No, pazite i na varijantu u kojoj bi se odnosi sa suprugom ponovno pogoršali, jer tu se ne biraju sredstva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 godina kasnije...

Dobar dan imam jedno pitanje ja sam muza prije pet miseci bila prijavila zbog nasilne u obitelj i u 10 misecu sam išla da se makne zabrana pristupa jer imamo malo dijete želimo da se pomirimo 

kolko traje ta zabrana i dal je maknuta traje već 3 miseca još se nezna ništa a bila sam na sudu rekla sam da želim maknut zabranu nas je policija nekidan radi auta zaustavili normalno i nisu nas ništa pitali dal imamo zabranu ili ne sad neznam jel maknuto 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija