Jump to content

Pravo prednosti pri zapošljavanju u državnoj službi


DunjaK

Preporučene objave

Mora li se na pravo prednosti pri zapošljavanju pozvati u samoj prijavi na natječaj, ili se to može učiniti i naknadno, nakon što je natječaj zatvoren, a još uvijek nije doneseno rješenje o prijemu?

Ovo je priča: kolega se u prijavi na natječaj nije pozvao na pravo prednosti jer je to smatrao nepotrebnim. Na testiranju i razgovoru je ostvario vrlo dobar rezultat temeljem čega se na listi nalazi visoko iznad crte. Naknadno je saznao da se jako puno osoba pozvalo na pravo prednosti pri zapošljavanju. Natječaj je dakle zatvoren, ali još nije doneseno nikakvo rješenje o prijemu. 

Može li naknadno poslati dopis kojim se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem članka 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je natječaj zatvoren, teško, može probati pisati nadopunu prijave u kojoj će se pozvati na pravo prednosti pri zapošljavanju pa APP, ako ne onda temeljem donesenog Rješenja (ako nebi bio primljen) uložiti prigovor u kojem se pozvati na pravo prednosti pri zapošljavanju primjenom čl. 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina...

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija