Jump to content

Navodni prolaz na crveno


Čovjek2

Preporučene objave

Ovako u Savskoj križanje Savsa cvjetno naselje semafor onaj upalila se dopunska za lijevo i žuto se palilo ja sam prošao i odma policija za mnom i zaustavili me za navodni prolaz kroz crveno. Ja sam reko da je bilo žuto on je reko vidimo se na sudu. I neš sam reko prvi prekšaj polcijac reko nije prvi ideš test na drgoe i malo je bilo rasprave iako je uzeo prometnu i vozačku neš smo se prepirali i kasnije je reko nema orposta 2000 kn kazna + vozačka ja reko jel imam pravo žalbe bla bla i da je bilo žuto i kasnije sam reko dobro vi kažete svoje ja svoje možda i je sam napravio grešku i šta sad i onda je vratio dokumente i reko bježi doma spavat.

Sada me brine jel bi mogla doći kazna ili poziv na sud pošto mi nikakve papire nisu dali da potpišem nego su me pustili doma nakon kratke rasprave vratili mi dokumente

Iako sam se ja probljedio ko da vidim duha iako ja tvrdim da je bilo žuto možda je bilo crveno njemu jer se na mom upalila dopunska za lijevo i meni žuto. 

uređeno: od Čovjek2
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

Jer sam uvjeren 99% da je bilo žuto pošto se palio žuto i uvjeren sam da je žuto, al policiajac me natjero da promjenim teoriju što smatram da nije fer. Sad me zanima kakve su šanse ako dođe kazna 

Jedino sam kažnjavam možda prije g 2 ili 3 nezz točno za brzinu i to je bilo negdje 15 iznad ograničenja i to plaćeno odma na licu mjesta jer su me radoradom uhvatili išo negdje 70 a 50 bilo ograničenje 

Nezz jel di zapisao moje podatke tražio je kontrolu auta i to sam surađivao sve pokazao i tjt, trebo je test na droge ,al na kraju odustali ja sam bio samo uplašen jer znam da je bilo žuto a on tvtdi svoje i optužio me da ih radim budalom, Poslje sam pito što sad ako sam napravio grešku na to nisam dobio odgovor zadnje je bilo ae bježi doma spat i on je sjeo u auto čeko da ja odem on se okrenuo onda polukružno i tjt :panika:

Pošto nisam mogo edit Molio bi moderatora da spoji ovo s ovim gore hvala

Eh sad problem mi je što mi je posao malo udaljen i po noći nemam kako do njega, tako da me sve brine sad 

uređeno: od Čovjek2
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo sad, sivko je napisao:

Čekaj ako dođe prekršajni pa se žali.

Još pitanje za kolko bi moglo doći ako dođe . Pošt o me zbunio policajac prvo vidmo se na sudu, kasnije je reko bježi doma spat. Bilo je žuto a meni problem pošto nezz kako to dokaziti jer sam bio sam ,a policijac tvrdi da je crveno iako ja znam da nije crveno da  je crveno nebi prošao. 

Okrivio me da sam na drogama,ali ipak nije tražio test odustao 

Najčudnije od svega što nisam dobio nikakve papire. Sada me zanima jel moguće da progleda kroz prste pošto je bilo 5.30 ujutro nigdje žive duše, a ja sam bio i uplašen a i pristojan + zbunjen.

Prvo je reko kazna 2000 pa poslje poveććao na 3 to isto nema smisla . Cijela situacija je čudna i uznemirijuća jer ja znam da je bilo žuto. Istina je da je njemu bilo crveno jer stajo na kontra strani, a meni bilo žuto Al n jih 2 tvrdila svoje .

+ kao vozačka 

Meni jedino votačka problem pošto radim od 22 h -5 i jednostavno mi je s autom doci. Bus nezz kak ide + faks mi je u zap na koji isto moram povremeno

Prvi prekršaji bi mi bio taj prolaz kroz crveno od težih prekšaja nezz kako sud gleda na to

I još nešto pošto me policijac okrivio da sam drogiran što nije istina i bio je malo bezobrazan na početku što ja mogu s time. Na početku se ponašao prema meni ko da sam pol grada pobio,a na kraju me ipak pustio kao bježi doma spat . ja ošo oni se okrenuli ošli dalje ,al nisu se micali dok se ja nisam pomaknuo .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo sad, sivko je napisao:

Za koji mjesec.kazna je 3000 kn+vozačka.

Za sud je mislio kad se budeš žalio sidac će i njega zvat.

On će tvrdit svoje ,a ja svoje. Om će tvrdit da je bilo crveno s kontra strane je crveno istina, ali kad se ide iz Savske prema rotoru pali se dopunska lijevo i žuto tako je meni bilo. Pošto je kazna rigorozna  3000 kn i 3 mj vozačka ,a  prekršaja nije bilo to me muči, ajde da sam ja prošo kroz crveno nebi ni a reko. 

+ mi čudno da mi nije dao nikakve papire za potpis nego je reko idi doma spavat + me optužio da ih pravim budalom. Jedini prekršaj je brzina prije 3 g to priznajem + ovo okrivljavanje da sam drogiran i da sam prošo kroz crveno što uopće nije istina :panika:. Ja sam prošo kroz žuto. Jedini me muči što se bojim da će sud vjerovat njemu a ne meni ,a ja nezz kako bi mogao dokazati da sam u pravu.

Ja sam ušao na križanje na žuto, zar se ne gleda to?? 

+ Me čudi što je odustao od testa na droge iako se prijetio s njim 

Oprorsite što tolko gnjavim ,al mi je sve čudno to

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 6 minuta, sivko je napisao:

I žuto je zabrana prolaza.

Ne mora ti ništa davat nego ti mogu poslat doma pa ćeš potpisat primitak PN-a ili obavijesti

 

Istina, ali kako znam ako se ne možeš sigurnoi zaustavit prođi ja sam taman bio pred semaforom i da sam se zaustavio stao bi nasred križanja. 

A sada Šro je obavijest a što PN? Ne razumijem razliku. 

Edit pitanje ukoliko dođe što ako ja odbijem potpisat to?

uređeno: od Čovjek2
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 1 minutu, sivko je napisao:

 

Naravno,a koliko to sigurno je upitno (nisam bio tamo).

Potisuješ da si primio papir a ne krivicu,a postoji i oglasna ploča pa sve može bit odrađeno i bez tebe.

Ovo drugo ne razumijem. Žuto se upalilo ja prošo ovi rotaciju zamnom pregledali auto cijeli, htjeli test na droge odustali, poslali me kući vratili dokumente. Nisam vidio jel su zapisali šta samo znam da je pitao ovaj kolega jesi provjerio auto on je reko jesam i bili smo vani cijelo vrijeme. Jer bi se zaustavio usred križanja eto. Realno u 5.30 nikog nije bilo tako da nisam nikog ugrozio znam da pravila vrijede 02-24/7, ali ima i gorjih od mene . Da sam htio proć na crveno čeko bi ga da se i upali.

Ovo za oglasnu ploču ne razumijem kako bez mene 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 10 minuta, sivko je napisao:

Čim je provjerio auto/tablicu ima sve podatke.

Oglasna-dostava izvršena,rok za žalbu ti prođe i sa kaznom sjednu preko fine na račun.

Možda su se prije kraja smjene samo šalili.

Nezz jesu se šalili sve mi čudno to

 

Prije 3 minuta, drot13 je napisao:

Uglavnom, možda dođe možda i ne (nisu ti trebali ništa odmah dati na ruke, može se pisati i kasnije), a kad ti dođe, budeš razmišljao.

Opet moj, ali što ne bi bilo jednostavnije svima da odma daju i kraj da znaš na čemu si a ne ovako ja nmg spavat jer razmišljam o tome . Iako je sve to djelovajao na mene nezz kako se kaže dosta onako fali mi riječ sada  . Ugl pazit cu kad na zeleno prolazim. 
Nego ako se piše kasnije kako ja mogu znati da neće manipularit on može napisati po opažanju bio je drogiran, a nije me testirao na droge . Jer sam se ja treso ,al to je bilo od straha . To me brine ako piše šta će pisati ili mora imati dokaze za sve?

Pošto se sam čuo da može napisati neš tipa po opažanju službene osobe prekršaj počinjen itd. 

Na rastanku nije ništa spominjao dal će doći doma šta neg je sjeo u auto i kad sam krenuo ja on se okrenuo polukružno preko pune linije bez rotacije iako je u početku stalno govorio vidimo se na sudu

E da i pitanje jel ima pravo on pretraživati auto bez nekog naloga?  Pošto su odma ajde otvori gepek i sve pretince.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 10 minuta, sivko je napisao:

Može ti napisat samo da si odbio test a ne da si bio drogiran.

Pa opažen si da si "prošao kroz crveno" ne mora te slikat.

Sam si mu otvorio da baci pogled pa je pregled i ne treba mu nalog.

Eh to bi bila čista laž. Ja sam pito kako se radi to i on je reko da treba 30 min da dođu i tjt ništa ja nisam odbijao. Zato me je i strah svega toga. Jer kad sam popustio me je pustio da idem uz riječi bjež dom spat. On se okrenuo tamo i ošo i tjt. Nemam ja šta odbijat samo me pitao kad ste koristi droge ja sam reko nikad, a maricu reko sam nikad. Nisam lud da se napušim pa da idem vozit auto i još + s posla doma

Najviše se bojim toga da nebi pisao da sam odbio jer nije nuđeno ništa tj reko je on ići ćeš na test i ja sam odma rek oda nisam nikad to reko i kako ide to. I poslje su odustali od testa iz nepoznatih razloga iako su u početku rekli 5 puta ideš na test i videmo se na sudu

uređeno: od Čovjek2
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

Još 1 stvar ako mi može neko objasnit.  Ja sam reko odma to mi je prvi prekšaj on je  reko nije prvi prekšaj jel ima policija uvid u prekšaje. Ovako istina je bila je brzina prije 2 g 3 nezz ni ja ,e to je plaćeno odma isti dan na licu mjesta.. .

Znam da sud ima uvid u sve. 

Šro nije da policija nema uvid u prekšaje ili ima ak je plaćen odma ,a nema ak je kasnije ili sam ja pobrkao neš?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 3 sati , drot13 je napisao:

Plaćene novčane kazne na mjestu prekršaja ne ulaze u prekršajnu evidenciju, ali u policijsku ulaze sve i oni ju vide kod provjere.

1. Jel to znači da u slučaju da dođe nešto mogu u žalbi pisati da mi je ovo prvi prekšaj onda?

2. Ima li određeni broj mjeseci koji mora prioći, pa kad prođe ako do tada ništa ne dođe da znam da sam miran?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Još jedno pitanje mi palo na pamet pošto je spominjanja obavijest o prekšaju na koju se nmg žalit u kojim slučajevima ona dolazi? I jel ona direktni poziv na sud i jel ja mogu na sudu objasniti situaciju i priznat krivnju kao što bi u žalbi napravio. Pošto sam pred policijom negiro prekršaj. Točnije reko sam da je bilo žuto + dopunska zelena, a oni su rekli da ih pravim budalama i da je bilo čisto crveno i da se vidimo na sudu.

S tim da sam tada smetnuo s uma da je policiji žuto = crveno 

Na kraju sam ja reko dobro ja mislim da je žuto bilo vi kažete crveno okej možda sam i pogriješiop i prošao na crveno i što sad i na te je reko policajac ae doma spat

Ili mora ići prekšajni nalog to me malo zanima kako praksa funkcionira

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na obavijest se ne može žalit.To je obavijest da ide optužni prijedlog što znači direktno na sud i tamo ćeš objašnjavat što želiš.A čekaš poziv suda.

Nije policiji nego svima

"3) žuto svjetlo – upaljeno samostalno, znači da vozilo ne smije prijeći crtu zaustavljanja niti smije ući u raskrižje, ako se u trenutku kad se žuto svjetlo pojavi, nalazi na takvoj udaljenosti od prometnog svjetla da se može na siguran način zaustaviti."

što spominješ non stop zelenu strelicu?Odnosila se na tvoj pravac/kretanje ili nije?

može i jedno i drgo (PN ili obavijest)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bila je u mom smjeru https://www.google.hr/maps/@45.7912853,15.9566272,3a,57.3y,189.35h,98.29t/data=!3m6!1e1!3m4!1suSHroj4V-zMrOiapvOenmw!2e0!7i13312!8i6656 eto ovo križanje je u pitanju okej ona je u mom smjeru manje bitno. Znam da se mene ne tiče samo sam je sponijao zbog situacije i slike semafora kak je bila  Poanta je da se ja nisam mogao sigurno zaustaviti i ušao sam na žuto i samo mi je krivo što nisu gledali objektivno sliku. Oni su bili parkirani ko ovaj crveni auto pored semafora samo nezz s koje strane točno ali znam da su se polukružno okretali.  Tako da je moguće da oni nisu mogli vidjet na koje svjetlo ulazim u križanje . 

Ponašali su se prema u jednom momentu ko da sam najveći narkoman i kriminalac. Ajde da je bilo 2 popodne gužva pa da sam ugrozio pol grada nebi n ia reko ovako mi samo krivo

zbog ne gledanja cijele situacije 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija