Jump to content

placanje odvoza smeca


diego43

Preporučene objave

Dobar dan ! mozda grijesim di postavit pitanje pa ako sampogresio molim vas da vi stavite di tocno ide! hvala !

ovako moje pitanje je ovo; di sta napravit od kad je grad odlucio svim ziteljima davat kante za odvoz smeca su nam poslali neki papir sa cijenama pausal za kantu i cijenu svakog odvoza smeca po litrazi kante, puno nas je dobilo racun za dva mjeseca di je skoro sve u redu sem  to da kantu nismo dobili a naplacuju , ja sam im predao prigovor di kazem da sam voljan platit te racune odvoza smeca al ne i cijenu od kante za smece koju mi nisu dali , naveo sam da mi posalju novi racun sa drugim datunom dospijeca zaprimili su to al odgovora nema vec preko mjesec dana,napisao sam da ih molim da isprave cijenu  bez naplate nepostojece kante medjutim ne javljaju nista  sem usmeno da to moram platit, mene zanima sta napravit kome se javit da se nesto poduzme jer nisam jedini u gradu koj je dobio racun za kantu koju nemamo. molim vas neki savjet , kome se obratit jer oni nece ne zele slusat nas gradjane nego samo pokupit te novce za nepostojecu uslugu  ,hvala na neki odgovor 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Morate čekati odgovor na Vaš prigovor, onda, ako niste zadovoljni odgovorom, možete pisati reklamaciju povjerenstvu za reklamacije potrošača ustrojenom pri tom komunalnom poduzeću. Nakon toga, ako ne budete zadovoljni, možete pokrenuti upravni spor pred upravnim sudom.

Međutim, u brojkama je snaga, pokušajte organizirati svoje sugrađane putem društvenih mreža i lokalnih glasila da se kolektivno pobune protiv takvih računa, pa možda polučite veći uspjeh.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija