Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Mateasb

Zajednicko dvoriste

Preporučene objave

Zanima me da li ja smijem parkirati u zajednickom dvoristu? Naime zivimo u dvorisnoj zgradi,a gazda u kuci do ulice.gazda nema svoj auto,a i da ima,u dvoristu pokraj mojeg auta stala bi jos dva. Dakle moje pitanje je, s obzirom da ulazimo na istu kapiju i dijelimo dvoriste, da li ja u njemu mogu parkirati svoj auto ili postaviti djeci trampolin?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, u najmu smo. Imamo ugovor na tri godine,ali u ugovoru nismo nista napisali sto se tice dvorista, tako da ne znam koja prava ja imam u tom dvoristu u kojem zivi i moj najmodavac(gazda :) )

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako i u suvlasništvu postoje određena pravila za korištenje zajedničkih dijelova nekretnine, vi kao netko u najmu bi ih imali još manje bez dogovora o istom, a posebno ako ugovorom nije ništa određeno. Bilo bi oportuno sastaviti aneks ugovora sa jasno odeđenim što možete, gdje i kako koristiti dvorište.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×