Jump to content

Bahati policajac


anonimno

Preporučene objave

Imam jedno pitanje. Zaustavio me policajac na motoru, bez upaljenog rotacionog svjetla sto metara nakon semafora i rekao mi da sam prošla kroz crveno svjetlo na semaforu. U trenutku kada sam ja prolazila na tom semaforu svi su automobili vozili (znači da je njih bar dvadeset prošlo također kroz crveno). Policajac me zatražio domumente, otišao, nakon nekoliko minuta se vratio i meni pružio dokumente i sjeo na motor. Nije se obazirao na moje pitanje dal sam za nešto kažnjena nego je samo otišao. Moje pitanje: dal je on dužan meni izdati neku potvrdu, papir ako me kaznio za nešto tako da znam ili trebam čekati da mi kazna dođe poštom pa da tada saznam što sam skrivila?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za taj prekršaj Vam policajac ne treba dati nikakvu potvrdu jer to je težak prekršaj i on to ne može naplatiti jer o tome odlučuje sudac za prekršaje. Policajac Vam može napisati mandatnu kaznu koju možete odmah platiti ili Vam da uplatnicu koju poslije platite ako odmah kod sebe nemate novaca ali samo ako se radi o lakšim prekršajima. Mogao se predstaviti, reći svoje ime i prezime i razlog zbog kojeg Vas je zaustavio ali ako nije-nije. Od toga ionako nećete imati koristi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija