Jump to content

zoo - njemacki ili engleski prijevod


anonimno

Preporučene objave

Koliko mi je poznato ZOO nije preveden na engleski (a još vjerojatnije ni na njemački), što nije ni čudno zbog same njegove veličine (preko 1000 članaka). Osim toga, Vlada je već prihvatila nacrt novog ZOO-a te ga uputila u Saborsku proceduru, tako da vrlo uskoro možemo očekivati potpuno novi zakon koji će stare verzije prijevoda (ukoliko postoje) ubrzo učiniti neupotrebljivima. Ako se pak takvog prijevoda ipak nekim čudom dokopate u elektronskoj verziji bit ću vrlo zahvalan ako mi ga pošaljete.

 

Što se drugih hrvatskih propisa tiče, posjedujem e-zbirku od preko 350 prijevoda hrvatskih zakona na engleski jezik te ću rado zainteresiranima poslati mailom propis koji im treba, ako ga posjedujem. Naravno, uz napomenu da su to sve neslužbeni prevodi, različite kvalitete, prikupljeni iz raznih izvora te vrlo često ne uključuju izmjene i dopune prevođenog zakona. Stoga svi ti prijevodi mogu služiti samo u informativne svrhe te ne snosim odgovornost ni za kakvu štetu koja može nastati njihovom uporabom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znam za promjene zakona (btw. s kojim su to strucnjacima suradzivali, bas me zanima, ali to je jedna druga tema). mislim da ce se do tih izmjena jos neko vrijeme pricekati.

cudi me kako neka od institucija to nije provodila, tipa hgk ili ministarstva europskih integracija. jedina institucija koja zakone i svog podrucja ima prevedene na strani jezik je hnb.

 

zapravo, zasto me to cudi????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 10 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija