Jump to content

nacin da se osobi putem suda promjeni adresa boravka - ima koji?


anonimno

Preporučene objave

radi se o slijedecem: jedini sam vlasnik sam kuce (u kojoj i zivim s roditeljima, ali u odvojenom stanu), u kojoj je do prije vise od tri mjeseca zivjela moja mama, zajedno s tatom u stanu koji sam im dao na koristenje (ne postoji ugovor o istom). kako mama vise ne zeli zivjeti s muzem (nije se rastavila), otisla je i sada zivi na drugoj lokaciji (znam gdje i kod koga, kao podstanar, vec vise od 3 mjeseca). kako je ona cak i podigla tuzbu za smetanje posjeda protiv mene (i tate), interesira me da li postoji nacin da se putem suda (ili nekako drukcije) promjeni adresa boravka moje mame, buduci je ona dobrovoljno napustila stan u kojem je zivjela i ne zeli se vratiti u njega? molim za pomoc, jer ova situacija nema smisla. hvala!!!

 

damir

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poštovani, ne postoji način da ju odjavite sa svoje adrese barem koliko ja znam, ali se utješite činjenicom da boravak (mislim ako je prijavljen na policiji) vrijedi godinu dana. svake se godine produžuje na vrijeme od godinu dana. stoga, pokušajte se sjetiti kad je prijavila boravak, pa ćete znati kad istječe jer ona bez vas ne može produžiti boravak budući ste vi (nadam se) vlasnik stana. iako ne shvaćam poantu vašem pitanja i vaših nastojanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija