Jump to content

vrijeme za kpp i kp


anonimno

Preporučene objave

E sad. Meni bi bilo potrebno za KPP (nakon sto sam ga zavrsio prije mjeseci i pol) oko 2 dana da ga ponovim, a za Materijalno pretpostavljam 1 dan (radim u drzavnom odvjetnistvu pa sam to prvo ucio i naucio ga skoro pjevati). Medjutim kad sam tek zavrsio te predmete mogao sam ih ponoviti u u jednom danu, ali sada nakon 2 mjeseca bi mi vjerojatno trebalo 2-3 dana (iskreno). Napominjme da sam te predmete najbolje naucio

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

stigne se sve ponoviti u 2 dana bez problema. samo sumnjam da je skripta iz kpp-a pravo rjesenje jer ispitivaci uglavnom pitaju po zakonu (pogotovo oni iz drzavnog odvjetnistva) i u tom slucaju skripta ti nece pomoc ako ne naucis zakon.

 

ako kažeš dva dana, onda misliš samo na ponavljanje zakona, jel tako ?

jer ako i skripte i zakone ponavljaš, mislim da nisu dosta dva dana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja san pravosudni položija u komadu krajem mjeseca listopada. KP i KPP san učija iz skripti i nije bilo nikakvih problema.

Koliko vremena triba za ponoviti ovisi u kojoj si fazi učenja- šta više puta ponoviš manje ti triba. Na kraju bi cijeli materijal za pravosudni ponovija za 4 dana tj. 8 sati dnevno pošto san učija 4 mjeseca po cca 8 sati dnevno.

 

Po zakonu san učija samo radno pravo, građansko po vedriš-klarić knjizi, a sve ostalo po skriptama. Ali nisu to male skripte i nema tu priskoke.

 

Za utjehu, nakon 3 mjeseca učenja još uvijek mi se činilo nemoguće te silne podatke popamtit, bije san i k..., ali onda odjednom pomalo skužiš da si masu toga naučija i zadiviš se ljudskom mozgu koliko podataka može memorirat. Šteta je samo šta se sve to poslije ispita malo po malo briše iz memorije.

 

:-D;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam sad u fazi prilaženja/ponavljanja materije 2. put- nešto je bolje silo u glavu nešto lošije, ponavljam tako građansko ambiciozno misleći da će mi bit dosta 10 dana al uviđam glupost svoje pretpostavke. za cilo kazneno sam ostavila nekih 8-10 dana. pravosudni sam prijavila u 1. mj. nadan se da će mi iza ovog puta ponavljanja ostat još bar nekih 10-ak dana za proletit još jednom sve jer kako sad stvari stoje totalna zbrka u glavi.

2 dana za kp i kpp ambiciozno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Anonimusu , pretpostavljam zagrebački, nije ti dosta šta se ispit polaže jedino u zg (iako, zamisli, postoje još neki dijelovi Hrvatske) nego bi i na ovom neformalnom forumu, di se pomaže kolegama u nevolji, tribali pazit na pravopis? Da ne bi možda zakajkali? Ajde lipo lovi rake....

:-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija