Jump to content

pomozite savjetom


anonimno

Preporučene objave

moj slucaj je sl, naime imao sam operaciju lumbalnog (donjeg)dijela kralješnice,bio u toplicama i naravno bio sam na bolovanju u firmi,poslije toplica sam vozio na fizikalne terapije na putu do te ustanove gdje sam isao na fizikalne terapije stao sam s autom na pjesačkom prelazu kako bih propustio pješaka u tom trenutku na mene je naletilo drugo auto i udarilo u moje auto otraga.bio sam vezan napravio sam veliki trzaj,svijest sam bio nakratko izgubio ali to nisam rekao ni dr ni policiji jer sam mislio da nije toliko opasno i bio mi je cilj da pocnem sto prije raditi,napominjem ostalo mi je jos 3 dana terapija i trebao sam poceti raditi.poslije tog udesa sam morao operirati meniskus sto je dr utvrdio da moze bit posljedica od udesa,nakon toga sam ponovno morao operirati kralješnicu lumbalni dio,na magnetnoj rezonanci mi sad pokazuje 3 ostecena diska u gornjem vratnom dijelu kraljesnjice,trpima stalne bolove pijem trmundin tablete protiv bolova neurokirurg mi ne savjetuje operaciju gornjeg dijela.izgubio sam san,cesto osjetim da i utrne vrat i glava,

osiguranje me poziva za vansudsku nagodbu?!?!

od tog udesa je proslo 2 godine jos sam na bolovanju,razlika u placi koju prima sad na bolovanju i dok sam radio je oko 10 000,00 kn ,

koliko bih trebao traziti odstete za sve navedeno

hvala svima

mozete odgovoriti i na kompa13@hotmail.com

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao prvo, nitko od mo-deratora ti neće pomoći jer bi ukrali slučaj nekom od svoje pokvarene odvjetničke struke koju redovito štite i samo čekaju da im netko ovakav dopadne šaka.

 

Drugo, većina korisnika koji prčkaju po ovim stranicama su plodovi nazovi odvjetničkih trudova, što bračnih a vjerojatnije vanbračnih, pa niti od te žgadije nemoj očekivati neku iole spomena važnu pomoć.

 

Glede visine naknade štete koju je po kupljenoj sudskoj praksi prodao vrhovni sud uzmi u obzir da će ti sve zavisiti od vještačenja, i medicinskog, a sigurno i prometnog jer će se osiguravajuće društvo tući rukama i nogama da ne dobijete ni lipe. Ti ipak nisi u nekoj rodbinskoj vezi sa pravosudnim dužnosnikom tako da ubrzavanje spisa neće baš tako lako ići.

 

Nadalje, iznosiš poprilično detalja pa ispada da je možda stvar i završena a ti sada tražiš kontrolu rada odvjetnika. Bilo kako bilo možda bi bilo bolje da se raspitaš za nekog manje razvikanijeg odvjetnika koji navlače blato i bijes javnosti da se pobrine za tvoj slučaj. Donijet ćeš mu hrpu dokumentacije a onda će on unajmiti vještaka koji će procijeniti koliko bi vi mogli drpiti od osiguravajuće kuće. Iz ovog što si rekao između 50.000,00 kn do 100.000,00 bi moglo biti ali uzmi u obzir da će te oderati odvjetničko smeće za nagradu i trošak (koji također nisu zakonski uređeni), a još ako ugovori sa tobom udio u uspjehu neka ti Bog pomogne.

 

Uzmi u obzir i trajanje postupka koje će biti između 3 do 5 godina jer ti nisi član vlade ili predsjednik države da ti se u tjedan dana formira spis, nađe sudac sa slobodnim mjestom u ročišniku, pošalju uredno svi pozivi i da se zaista i održi to ročište, kao u nekim drugim slučajevima o kojima si čitao... Lepej npr.

 

Sretno.

 

:-)

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

a što ti prčkaš onda ovdje?

 

 

Kako što ja prčkam ovdje? Ovo je možda privatni forum (de facto jest ali igramo se kao da nije) pa na njemu nitko drugi nema pravo pristupa i komentara? Napose iznošenja činjenica i istine? Smeta vam to je'l da?

 

Pogodila vas je istina i sada se češete jer se i imate zašto. Sramite se vaše struke, ako uopće znate što je to, i na vašem mjestu ja bih se ubio od sramote da sam u njoj. Na sreću nisam i dok je hok :rigoleto: uz markov trg i onu partiju na Trgu žrtava fašizma jedan centar org. kriminala ovakvi postovi će vam dolaziti stalno i to ne samo od mene.

 

Pogledajte malo druge teme glede ponašanja odvjetnika. Pa nije to slučajno i bez veze kada je na snazi krnji kodeks tzv. odvj. etike,:rigoleto: (niti jedna sankcija) a praksa komore nije baš ukidanje licenci i izricanje visokih novčanih kazni.

 

Ajde sad fino tati i mami na plakanje i recite da su vas udarili u školi života. Buuuuuu, buuuuuuhuuuuuhuuuuu….

:2up:

 

Ajde moderatori, zatvorite ovo brzo da ne izađe još istine!

 

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija