Jump to content

Okrutni otac!!!!


max_zg

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć , imam problem s ocem s kojim već par godina ne živim ( mama se rastala i ostavinska je u procesu već par godina ) inače je nasilan i okrutan čovjek koji je već bio u zatvoru. Tukao me i ponižavao od malih nogu i ne samo mene već i stariju sestru i brata. Naime , u stanu u kojemu smo svi živjeli on je doslovce otjerao majku ( rastava ) i djecu ( podstanari ) i promijenio brave na vratima i ne dozvoljava mi i nakon par godina da ja dođem u posjed svojih osobnih stvari iz sobe, kad bi došla ili ne bi otvarao vrata ili bi bio grub i bezobrazan. Zanima me na koji način ( legalan ) da ja uđem u stan i uzmem svoje stvari??? Zanima me isto tako mogućnost da se gadu prema kojemu ne gajim ni trunke osjećaja osvetim za svo ono malttrtiranje i batine u životu , da li ima smisla i kako i kome da se obratim u svezi kaznene prijave i imam li prava na određeni dio stana u kojemu on sad boravi sam??Hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lijep pozdrav. razumijem tvoj problem. Moja frendica takodjer je imala nasilnog oca koji ju je fizički, verbalno i emocionalno zlostavljao od djetinjstva. Njena majka i ona pobjegla su od njega prije tri godine. Uzele su dosta osobnih stvari ali nisu uzele putovnice. Zaprijetile su mu policijom pa im je na kraju dostavio putovnice i ček platio izradu novih!

To je dakako manje kompliciran slučaj od tog. Koliko znam možeš se obratiti nadležnom mupu, podnijeti prijavu i uz njihovu pratnju otići po svoje stvari.

Što se zlostavljanja tiče, danas je zakonodavstvo dosta oštrije nego prije, a i medijska kampanja je agresivna, osobito u nadolazećoj izbornoj godini. Savjetujem ti da iskoristiš postojeću političku klimu i političare koji su očito na tuđoj nesreći odlučili skupljati bodove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija