Jump to content

R 1 obrazac


anonimno

Preporučene objave

ne trebate vi postavljati nikakav zahtjev. kad otvorite bolovanje ili porodiljni, odnesete doznake u svoju firmu i onda vam u privitak tih doznaka stavljaju obrazac iz kojeg se vidi prosjek isplaćenih plaća. a što se tiče starog poslodavca morat ćete i od njega isto tražiti budući ste tek mjesec dana zaposleni u sadašnjoj firmi. međutim, tek ste ostali trudni, ovisno koliko još kanite raditi, možda vam od starog poslodavca neće niti trebati ništa. nadam se da imate dovoljno staža da biste ostvarili pravo na porodiljni. pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa za komplikacije se i dobiva prosjek plaće u šest mjeseci. ne razumijem što je trudničko bolovanje. nema takvog termina. imate komplikacije - to je period prije porodiljnog dopusta, a porodiljni dopust vam je 45 dan aprije očekivanog poroda ili 28 dana prije očekivanog poroda (obvezni porodni dopust). u svakom slučaju to ne pišete valjda sami, mislim taj prosjek plaće. pa u računovodstvu firme sve znaju ili bi trebali znati. vi samo otvorite komplikacije, odnesete doznake u firmu i dalje oni rade sami. daju vam ponovno primjerak doznake, u privitku je taj obrazac na kojem je prosjek plaće i ako ste iz zagreba nosite isto u klovićevu. i prvih šest mejseci vam je isto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija