Jump to content

BAKA I DEDA ALIMENTACIJA


profi

Preporučene objave

Pozdrav, imam pitanje.

Priča je sljedeća, imao sam troje djece, jedan sin je živjelo samnom jer sam se tako dogovorio sa ženom s kojom sam se razveo, pohađao je peti razred osn. šk. i nakon završenog petog razreda žena ga uzela kod sebe na nagovor. Sin je tako uz pomoć centra za soc. skrb ostao živit sa mamom i sestrom. Stariji sin živio samostalno. Sin koji je otišao kod mame bio je star 12 god. uz mamin nagovor samnom nije želio komunicirat, ako bi ja i pokušao stvoriti bilo kakve kontakte, prijetnje sam dobivao pa sam odustao od kontaktiranja. kad je sin navršio 21 god. javila mi bivša žena da si je sin oduzeo život jer je ušao u svjet droge. Bilo je to godine 2014. Sad 2019god. pojavila mi se poruka da postoji osoba koja je rodila djete koje je dobila sa mojim pokojnim sinom, ali bila je maloljetna pa je u ono vreme izjavila da je otac nepoznat. Sada bi željela upoznat obitelj pokojnika , za što ja nemam ni volje ni namjeru,nebi želio stres imao sam infarkt, u mirovini sam nemam želju ni volju nikoga upoznavat.

Pitanje dali mogu snosit kakve posljedice i dali se moram odazvat na DNK. Hvala Ivan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zalosno je da ste se na neki nacin "odrekli" sina, a sada i unuka. Odustajanje nikada nije rjesenje ali naravno da imate pravo na vlastiti izbor. Kako god, niste se obvezni odazvati na DNK testiranje iako se preliminarno "testiranje" odnosno dokazivanje moze napraviti i uz pomoc fotografija.

Posljedice radi neodazivanja na poziv je takva da ce sud donijeti odluku i bez vase prisutnosti i tog dokaza (pa nije iskljuceno da u presudi bude stajalo kako je dijete vas zakoniti potomak); ukoliko se odazovete, nije iskljuceno da DNK pokaze stanje drugacijim od onog kakvo se trenutno pretpostavlja. Pitanje je koliko vam doista ide u prilog ne odazvati se pozivu za vjestacenje?! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija