Jump to content

savjet


anonimno

Preporučene objave

U Travnju ove godine pao je u zastaru predmet koji koji je vođen protiv mene na Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira(kojom prilikom mi je oduzeto i lovačko oružje.Sutkinja mi ne želi izdati Rješenje o zastari a bez njega mi u PP ne žele vratiti oduzeto oružje.Što učiniti na sudu ili na policiji!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

vama je oružje vjerovatno oduzeto u upravnom postupku koji je vodila policija. naravno kad ste počinili prekršaj protiv javnog reda i mira onda vas je policija provjerila i utvrdila da posjedujete oružje. pa da ne bi ste na nekog potegnuli. sutkinja vam i neće izdati rješenje o zastari jer to i nije dužna. ona ga je vjerovatno donijela ali ga ne dostavlja kažnjeniku. to što je zastara nastupila nema veze s vašim oružjem u smislu vraćanja istog. neće vam se nikada vratiti. trebali ste probati sa žalbom da rješenje policije kojim vam se oružje oduzima. pa bi možda i uspjeli. ali čisto sumnjam budući ste očito skloni činjenju prekršaja iz područja javnog reda i mira. pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija