Jump to content

Roditeljsko pravo


patrikpatricija

Preporučene objave

Dobar dan! Mene zanima sto ciniti S muzem sam u braku 13 godina i jos dvije u vezi.Imamo 4 djece on ima jos troje iz proslih brakova.On radi ja ne otkad sam dosla k njemu brinem o djeci doma,on jos ima svoj obrt tako da ga skoro svaki dan nema doma.do navecer uvijek radi u kuci kojoj zivimo on je vlasnik al kasnije smo digli kat i sredili gore posto ja nisam radila a on je s tim da je meni znao  kum pomoci s novcima i ja sam od tih novaca dala za prozore al to ja nemogu dokazati jel normalno nigdje se ne vidi.I kum je stalno kupovao klincima svasta i mobitele im je kupio i sta god su htjeli.  On je prije dvije godine dopisivao se s jednom zenom znam ju  i meni je tajio i govorio da nije istina dok nisam saznala preko ispisa poziva i na kraju sam mu to oprostila.E sad ista ta zena je ostavila muza i.kupila kucu nedavno to sam saznala jucer jel mi je dosao jedan covjek i rekao da moj muz pomaze toj zeni i da je nas  auto ispred te kuce.Moj muz tvrdi da je neki dan radio za jednu osobu da sredi kucu da napravi vodu da je ta kuca za prodati a na kraju provjerim da je tu kucu kupila ta zena i vec je upisana u katastar.i on tvrdi da  je prodavac te kuce sto ga je kao unajmio htio da dobije vece novce za tu kucu ako se sredi a kuca je vec prodana i upisana u katastar. Kako je moguce kuca bit prodana i nakon toga da prodavac dobije vece novce za nju? S tim da ja nemam gdje i bojim se zbog djece da ih ne izgubim,ja sam s njima svaki dan i stalno oko njih on stalno nade izgovor da ga nema doma radi.Kad ga pitam nesto da mi pomogne oko kuce da nesto napravi tesko.mu je nem vremena i tako.Hvala! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.Znam ja to povjerenje i sve samo sto sam.ja htjela na lijep.nacin s njim o tome on odmah viče i neda meni da mu dovrsim.Znam da je.na meni odluka najgore mi je zbog klinaca. Jel on mene smije izbaciti iz kuće ak mu dode. S tim da je imao.i zenu s dijetetom prije mene i.ona je osla od njega jel ju je ocito isto varao jos prije mene  on to dijete ni jedanput nije isao vidjeti i tuzila ga je za alimentaciju i imao je pravo da ju posjecuje al on nije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da znam da se ja mogu njima obratiti al.mene je strah posto ja nemam gdje otici on je tu u pozitivnom zato sto.posjeduje kucu a ja ne. On ima po tome vise uvjeta za njih a ne ja koja sam s njima od rodenja za sve za skolu on nije ni jednom otisao njima u skolu a on radi po cijele dane mogu nabrojat na prste koliko.je bio doma.Znam da me s djecom.nemoze izbaciti al samo.mene u slucaju jel moze jel ima on to zakonsko pravo. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Snašao bi se on odmah ako me vara sigurno ta zena bi bila s njima sto.kod mene ne bi upalilo da ja dam svoju djecu ikome iako i ta osoba je koliko sam cula ostavila svog muza i mozda i dijete jel je jednom rekla da ona nije osoba za kucu da joj je bolje raditi nego biti doma s djecom a ima troje djece 2 je iz prvog braka a jedno od djeteta je kod oca jel nije htjelo bit  s njom. nebih on priznao nikqd da vara neg ja ispadnem kriva za sve sto on napravi sto ga pitam kao sto sam ga pitala i za to jucer on je odmah planuo na mene ispred klinaca i rijeci njegove na to sve mu padaju u vodu. Valjda budem skupila toliko hrabrosti i otisla u CZSS i pitala njih za misljenje..Hvala! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija