Jump to content

Jos jedan koji ima problema sa vozackom


anonimno

Preporučene objave

Sinoc me zaustavila policija, pitala me za puhanje ja sam pristaoi napuhao 1,33 (sta mogu kad sam kreten). Sljedilo je ispunjavanje zapisnika koji sam dobio na potpis, nakon sta sam ga potpisao policajac je naknadno zaokruzio da odbijam strucni pregled koji mi nije niti ponudio. Naravno da sam protestirao, a on mi je mrtav hladan rekao da sutim ili cu zavrsiti u stanici. Zanima me sljedece posto nema svjedoka dali na sudu mogu dokazati da je on to naknadno zaokruzio ili mi je bolje preci preko toga. Jos par pitanja mladi sam vozac i sad ukupno imam 4 boda kakve su sankcije i kpostoji li kakva kazna (oduzimanje vozacke, .......). Sljedece bavim se poslom gdje sam konstantno pod psihickim pritiskom, radno vrijeme mi je izmedju 12 i 13 sati na dan, placa mi je 2350 kn, u majku sam jedini zaposlen u obitelji (ima nas petero) i auto mi je neophodan za posao te me sad zanima sljedece ako sve to kazem sucu za prekrsaje i zaboravim ono ispravljanje zapisniika kolke su mi sanse i ima li ih upoce za smnjenje kazne. Unaprijed se svima zahvaljujem

 

 

 

Znam da sam kreten

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolke su mi sanse i ima li ih upoce za smnjenje kazne.

 

sto se tice vozacke nemas ni teoretske sanse, nema zakonske mogucnosti, a sto se tice novaca bilo kakvo diranje donje zakonom propisane granice u slucaju alkohola bi bilo malo cudo i izgledna zalba tuzitelja.

 

ipak, na izvanredni lijecnicki sa 1,33 neces (po starom zakonu bi isao)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija