Jump to content

JAVNO DOBRO-PUTEVI I VODE


mv_00

Preporučene objave

Poštovani,

Kraj moje parcele prolazi nekadašnji put trenutno obrasao u grm koji je dobrim djelom postao šuma (put se ne koristi 30-ak godina). Put je katastarski ucrtan, označen kao JAVNO DOBRO-PUTEVI I VODE i kao vlasnik navedena je katastarska općina. Kako planiram očistiti parcelu put će mi biti potreban pa me zanima imam li pravo na čišćenje puta? Kako sam naveo put je obrastao a samim time na njemu ima i prilična količina ogrjevnog drveta koje se može isoristiti. Moja parcela je treća po redu od asfaltiranog djela istog tog puta, jasno da bi bilo potrebno očistiti i dio puta koji graniči sa prve dvije parcele. 

Koje su moje mogućnosti, praktički čišćenje tog puta je jedino meni u interesu? Ali s obzirom na ogrjevno  drvo koje ima svoju vrijednost ne bih htio da dođe do potencijalne prijave za iskorištavanje tuđe imovine ili krađu. Napominjem da ću za čišćenje moje parcele ishodovati dozvolu za prevoz drveta.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija