Jump to content

Gaiusl, molim za odgovor


anonimno

Preporučene objave

NAIME STO CINITI ?UKOLIKO DODJEM NA PAR DANA U LJEPU NASU MOGU LI ME UHAPSITI ZBOG NEPLACENOG DUGA NA MOBITEL STVAR JE UTOLIKO KOMPLIKOVANIJA .STO JA NISAM KORISTIO TU KARTICU . NEGDJE ZVATA MAKADONIJA ALI SAM POTPISAO UGOVOR .NETKO SE OKORISTIO O MENE . NEZELIM ICI PO SUDOVIMA I GANJATI A NEZELIM NI PLACATI .ZELIO BIH VIDETI RODBINU . DA LI DA IDEM ZRAKOPLOVOM ILI KOPNENO .MISLIM DA OVA TEMA INTERESUJE MNOGE . HVALA :-x:-P:-?8-):-o;-):-D:-(:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naveli ste da ste primili (ili netko umjesto Vas) sudska rjesenja. Isto tako, ta osoba koja je primala rjesenja umjesto Vas moze Vam sa tzv. "plavih" koverti procitati oznake predmeta.

 

S obzirom da se u Vasem slucaju radi iskljucivo o ovrsi zbog neplacanja duga, Vas predmet najvjerojatnije nije prebacen pod "krivicna" ili "kaznena" djela. Spisi sa takvim predmetima imaju razne oznake, popout "K-..:", "IP-...", itd. Vas predmet ima najvjerojatnije oznaku Ovrv ..., ili G-... ili nesto slicno. Dakle, osim u smislu obaveze koju morate prije ili kasnije izvrsiti u smislu placanja duga, nije to nista strasno.

 

Drugim rijecima, nema nikakvih osnovanih strahovanja da ce Vas netko hapsiti, kako Vi kazete, kada dodjete doma. To rade onima koji su u postupku za teska kaznena djela poput pljacke (na primjer), razbojstva, ubojstva,. itd. Pa cak i takvi ponekad predju granicu a da ih se ne uhapsi, nazalost, svjedoci smo tome svakodnevno. Dovoljno je pratiti medije da biste shvatili sto se sve moze dogoditi.

 

Da postoji mogucnost da Vam se uruci sudski poziv kada dodjete doma, vjerojatno da, ali to sigurno nije nesto zbog cega bi netko morao strahovati za slobodu.

 

Moje misljenje je da Vam je najpametnije da se javite T-Comu. Svoje pravo u smislu da niste napravili taj dug morali ste dokazati u vrijeme kada je nastao, ne sada. Sada morate dug vratiti.

 

Naime, ako se netko i koristio Vasom karticom, trebali ste je odjaviti. Postupak odjave je jednostavan - nazovete T-Com i dobit cete sve upute. Zasto bih ja placao tudji racun ? Nazovem T-com, prijavim gubitak mobitela i 098 i pripadajuce kartice - chipa Medjutim, to niste napravili i sada ne mozete poricati placanje duga. Mozete se javiti T-Comu, objasnite im cijelu situaciju, mozda nadjete neko pametno rjesenje. Nikad se zna. Sretan povratak kuci !

 

P.S. Na mnogim forumima na netu, pa i na ovom, pisanje velikim slovima tumaci se kao GALAMA, VIKA, DERANJE, ... uglavnom, kao izraz nekorektnog izrazavanja, dok se pisanje malim slovima smatra normalnim, uljudnim i "normalnim" tonom razgovora. Zbog toga i jeste zamoljeni da pisete malim slovima (iskljucite CAPS LOCK kod pisanja i sve ok).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija