robertn objavljeno: 20. srpanj 2020. Dijeli objavljeno: 20. srpanj 2020. Lijepi pozdrav, Naslijedio sam kuću koja se nalazi u Srbiji,u okolici grada Sremska Mitrovica,selo Grgurevci podno Fruške gore 30ak km od graničnog prijelaza Bajakovo.Kuća je 100ak kvadrata sa okućnicom 1500m2 otprilike i mislim da ima sve papire ali je 1/2 vlasnistvo i potrebna je adaptacija. Pošto ja živim u Zagrebu u Hrvatskoj htio bih mijenjati kuću za nekretninu u Hrvatskoj.Zanima me kakav je uopće pravni tijek u takvoj situaciji jer oko takvih stvari nisam nimalo upućen. Ukoliko bi se našao netko tko je zainteresiran za to pokrenuo bih osobno sve da se papiri dovedu 1/1 vlasništvo i sve što je potrebno da bude čisto. Pomoglo bi mi i ako netko zna gdje se mogu uopće oglašavati za takve stvari. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. srpanj 2020. Dijeli odgovoreno: 20. srpanj 2020. Najprije trebate pribaviti valjanu dokumentaciju i pokušati vlasništvo svesti na 1/1, a potom takvu zamjenu oglašavati u oglasnicima. Bez dokumentacije i u suvlasničkom omjeru, jako teško da ćete naći ozbiljnu ponudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.