Jump to content

Obiteljsko pravo


nadamaric

Preporučene objave

Već sam pisala o svom slučaju koji je užasan i ne daj bože nikome ali evo da vas još nešto upitam. Kad smo sin i ja izbačeni iz kuće doslovce sam uzela par naših stvari. Kad bi dolazila po naše stvari suprug i svekrva bi me snimali vrijeđali i opet izbacivali iz kuće tako da ništa nisam mogla uzeti. Na policiji su mi rekli da nemaju ništa s tim. Kome i kako se obratiti da mogu ući u njihovu kuću i uzeti naše stvari za početak. Hvala 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svi su upućeni ali svi iz centra nisam izlazila danima 4 mjeseca, policija odvjetnik obdusmeni, bukvalno svi, ali iskreno mogla sam samo ja nastradati jer su snimali svaki moj korak. Centar ništa nije učinio osim budi jaka biće sve u redu.. A ovo je samo 1 posto šta sam preživjela... Nakon 4 mjeseca borbe sa institucijama i ne brige nikoga ni za šta prinuđeni smo bili napustiti Hrvatsku jer nismo imali više gdje živjeti.. Sad smo na čekanju samo ne znam čega.... Hvala. 

Riječ je o gradu Dubrovniku... Vjerujte priča za Provjereno ali nisam htjela, samo radi sina ići tako daleko. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija