Jump to content

Stambeni kredit poslije ovrhe


krile881

Preporučene objave

Pozdrav

Molio bi vas za savjet...Imam stambeni kredit u PBZ banci zadnjih 2 godine u iznosu od 44.500 eura.Zbog nagle teske situacije u obitelji nisam mogao placati kredit i dug je narastai na 12 tisuca kuna,nakon dogovora sa bankom uplatio sam im 14.000 kuna odjednom i nakon mjesec dana ratu od 2200 kn.Na moju zalost iduci mjesec ponovno nisam jednostavno bio u mogucnosti uplatiti iducu ratu na sto je banka dala odgovor da se kredit otkazuje i da dolazi ovrha na nekretninu.Proslo je skoro godinu dana od te obavijesti bankeni jos uvijek nisam dobio novu obavijest za ovrhu osim sta znam da u fini stoji ovrha u iznosu 44.500 eura znaci pun iznos kredita.Znam da ce kad tad doci do delozacije i zanima me samo jedna stvar a to je:

Hocu li nakon sto banka pokrene postupak ovrhe i nakon sto se banka naplati putem uzimanja stana moci za neko vrijeme ponovno dignuti stambeni kredit ili vise nikad ne mogubdoviti stambeni kredit jer ovaj nije bio placan redovno? Postoji li crna lista nakon koje se ponovno moze trazit kredit ako zadovoljavam uvjete ili vise nikada ne moze? Puno hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 50 minuta, krile881 je napisao:

Proslo je skoro godinu dana od te obavijesti bankeni jos uvijek nisam dobio novu obavijest za ovrhu osim sta znam da u fini stoji ovrha u iznosu 44.500 eura znaci pun iznos kredita

Temeljem kakve isprave je provedena ovrha na Fini? Da li se ta ovrha sada naplaćuje? Radite li i je li Vam plaća pod ovrhom?

Prije 52 minuta, krile881 je napisao:

Znam da ce kad tad doci do delozacije

Ne mora nužno biti tako... Što je u zk upisano pod teretima za tu nekretninu?

Prije 53 minuta, krile881 je napisao:

Hocu li nakon sto banka pokrene postupak ovrhe i nakon sto se banka naplati putem uzimanja stana moci za neko vrijeme ponovno dignuti stambeni kredit ili vise nikad ne mogubdoviti stambeni kredit jer ovaj nije bio placan redovno? Postoji li crna lista nakon koje se ponovno moze trazit kredit ako zadovoljavam uvjete ili vise nikada ne moze?

Na ovo Vam nitko ne može dati točan odgovor iz razloga što svaka banka ima svoje uvjete poslovanja, te su ti uvjeti podložni čestim promjenama i prilagodbama stanju na tržištu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija