Jump to content

Tupperware prodaja


Leticija21

Preporučene objave

Poštovani, molim Vas odgovorite mi da li mogu biti na bilo koji način sankcionirana ako oglašavam i prodajem nove Tupperware proizvode preko Njuškala ili Facebook profila, kao Tupperware prezentatorica? Mi kao prezentatori često kao nagradu za rad dobijemo proizvode i želimo ih prodati. Zanima me postoji li zakonska osnova da budem za to sankcionirana? 

Hvala na odgovoru.

Pozdrav,

Marija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda malo pobliže da objasnim:

1. situacija Tupperware se oduvijek prodaje na kućnim prezentacijama. Svaki prezentator je registriran u firmi i dobiva proviziju za rad, a često za nagradu dobiva i proizvode. U novije vrijeme sve više ljudi kupuje putem interneta, Rijetko tko više radi prezentacije. Da li ja kao Tupperware prezentator , mogu oglašavati proizvode i prodavati npr. na Njuškalu i Faceu da ne kršim neke zakonske odredbe i ne budem sankcionirana. Znači ja proizvode naručujem u firmi koja je zastupnik Tupperwarea za Hrvatsku, dobijem račun - otpremnicu, uz robu ,na kojem je izražen naravno i PDV  uplatu za robu  izvršavam umanjenu za svoju proviziju. Narudžba glasi na moje ime, kad stigne roba, račun / otpremnica sadrzi  sve podatke prodavatelja ,datum isporuke, dospijeće, a izvorna oznaka je veza broj moje narudžbe. Sad isto je prodavala ja to ovako ili putem interneta, jer sve je evidentirano, sve moje narudžbe, i na svakom računu je iskazan pdv...

2. situacija Prodaja svojih proizvoda - novih koje sam dobila na poklon, to je vjerojatno ovo što ste mi odgovorili.

Hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija