Jump to content

Gašpar


anonimno

Preporučene objave

moj dojam je bio da bih ga poželjela u komisiji.

prvo što sam zapamtila je bilo pitanje... iz kojih ste izvora učili ...uz napomenu da mu kandidat nije znao nabrojati iste.

pitao je vezano za presudu, iz stečaja-faze i ono najosnovnije kao i mjenicu. izgleda mrko ali je po mom dojmu pustio kandidata kojeg je glat mogao srušiti.sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

evo, some new info.

 

nisam ga imala u komisiji, al do mene su uglavnom dopirali pozitivni kometari o njemu.

 

osobno, nije me se bas dojmio kad sam ga slusala, za moj ukus previse, kako bi rekla, mrk recimo.

 

bio je relativno neugodan prema jednoj kolegici i bila sam uvjerena da ce joj ga zapapriti, medutim prosla je bez ikakvih problema, a nije bas da je briljirala...

 

ocito je ok covjek, samo treba eliminirati taj subjektivni dojam koji ne mora bas uvijek i kod svakog biti najpozitivniji.

 

Samo mirno odgovarati, svi su oni zapravo ok.

 

toliko...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neki dan položila kod njega. Najbolji ispitivač na svijetu mada su me svi plašili. Dobro naučiti nasljedno pravo, to mu je najvažnije, iz stvarnog i obveznog pita najosnovnije po jedno pitanje. Mene je zastaru i posjed. Trgovačko stečaj i mjenicu također po jedno pitanje, ukratko i najosnovnije. Meni je čitavo vrijeme razbijao tremu i uopće nije ni najmanje "mrk" kako su ga neki opisivali. Ako naučiš dobro nasljedno prolaziš 100%. I one neke trgovačke ugovore treba prijeći, a ta su pitanja već objavljena na legalisu tako da ih ne ponavljam.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Položila sam!!!

Gašpar je bio ok nije divan i krasan ali ako znaš polažeš triba mu pogodit reć odgovor koji je on zamislio al sve u svemu ništa strašno, pita me je sadržaj oporuke, dd, zemljišne knjige, prijeboj i namirenje vjerovnika u stečajnom postupku.

Ovo je već rečeno i napisano 100 puta ali ako znaš polažeš. Nisam ni ja učila ka luđak svaki dan cili dan, bilo je perioda di san se jedva uspila natirat učit po 2-3 ure na dan, ali glavno je ponavljat šta više.

I istina je kad sidneš na ispit da ti se slegne bućkuriš u glavi, bar je meni jer ti dođe do glave koliko si živaca i mozga i vrimena izgubia da sad to neka panika baci sve u k...

Je teror učenje i panika ali ispit je još od toga svega najlakša stvar. Bar meni :)

Sritno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam polagao s kolrgicom koja je napisala prethodni post i tocno ti je prenijela dojmove. Nasljedno, vlasnistvo, zalozno, sluznosti, kompenzacija, d.d., d.O.o., trgovac pojedinac, stečaj, zaključenje stečaja, mjenica.

SVe standardna pitanja, ali ih treba ipak detaljnije znat. Ostali dio gradfjanskog gotov ne treba znati. Nije los, potrudit ce se pomoci, ali ipak treba pokazati solidno znanje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija