Jump to content

polog


Rade_pu

Preporučene objave

Pozdrav svima,zanima me samo dali najmodavac ima pravo zadrzati polog u slucaju ranijeg izlaska iz stana tj. ranijeg raskida ugovora o najmu? Ugovor je radjen na odredjeno u trajanju od godine dana. Zbog iznenadne financijske situacije nismo u stanju placati najam te smo prisiljeni raskinuti ugovor, te zbog takve iznenadne situacije nismo najmodavca obavijestili mj dana unaprijed. Posto je stan odrzavan i uredan kao kad smo usli nadali smo se da ce nam taj polog koji je u visini jedne mjesecne najamnine biti vracen no prve rijeci najmodavca su bile da gubimo polog i da jos ako nesto je osteceno da cemo to morati dodatno platiti iako ce nam uz to uzeti polog. Zanima me dali je najmodavac upravu ili ne,posto je rijec o malo vecem iznosu koji bi nam dobro dosao. Zahvaljujem na odgovoru. Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovisi što je definirano ugovorom, obično se ugovori na određeno vrijeme ne mogu prijevremeno otkazati, odnosno raskinuti.  Ako to činite, predmnijeva se ugovorna šteta najmodavca za koju on teoretski može zadržati polog. Molim Vas da stavite ugovor ovdje bez osobnih podataka, pa ćemo možda moći reći nešto više.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija