sipekjos objavljeno: 14. listopad 2020. objavljeno: 14. listopad 2020. poštovani forumaši, Neki dan se obratim direktoru fine sa pitanjem , dali se ja smijem dogovoriti sa vjerovnikom da mi se na žiro računu ostavi iznos u visini zaplijenjene mirovine. Direktor odgovara: ako vjerovnik pošalje na finu ispravu sa tim zahtjevom oni su dužni po tome postupati. Kad ono nakon toga zove Matrix! Nesmijemo i nemožemo vam udovoljiti jer nam zakon ne dozvoljava, kao i ne dozvoljava im da maknu sa fine sredstva osiguranja da ja mogu sam plaćati sa računa ta dva preostala predmeta. Koji je to članak zakona?? Lp, Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 16. listopad 2020. odgovoreno: 16. listopad 2020. Članak 206. Ovršnog zakona. Vam kao dužniku nitko ne brani da podmirite dug u cijelosti ili da ga podmirujete sa nekakvim obročnim otplatama, ovisno koliko Vam dozvoljavaju financijske okolnosti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.